Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 13/03/2018 ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΗΣΩΝ
Untitled
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 13/03/2018 ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΗΣΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/03/2018

Προς: Συναδέλφους των Π.Ε Πειραιώς και Νήσων.

 ΘΕΜΑ : ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 13/03/2018

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Είναι γνωστή σε όλους μας η ειλημμένη απόφαση της πολιτικής ηγεσίας των ΠΕ Πειραιώς και Νήσων να μετεγκατασταθεί το σύνολο των υπηρεσιών στο κτίριο των οδών Αιγαλέω και Κάστορος στον Αγ. Διονύσιο στον Πειραιά .

Ένα τόσο μεγάλο έργο, όπως αυτό της μεταφοράς των υπηρεσιών και της λειτουργικής τους κατανομής στους χώρους του νέου κτιρίου, θα επηρεάσει τις ζωές μας και την καθημερινή μας εργασία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κρίνουμε λοιπόν ως απολύτως αναγκαία την τήρηση συγκεκριμένων προϋποθέσεων για να υλοποιηθεί ομαλά η μετεγκατάσταση και να διασφαλιστούν οι βέλτιστες συνθήκες εργασίας των εργαζομένων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε :

  • Την τήρηση των ελαχίστων προδιαγραφών ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας συμπεριλαμβανομένων και των νομίμων προϋποθέσεων κάλυψης χώρου ανά θέση εργασίας.
  • Την απαιτούμενη τροποποίηση ή μετασκευή στο κτίριο, προκειμένου να υπάρχει ικανοποιητικός φυσικός φωτισμός αερισμός και κλιματισμός σε όλους τους χώρους. Οι Δ/νσεις και τα Τμήματα να είναι διαχωρισμένα προκειμένου να εξασφαλιστεί η κατάλληλη ηχομόνωση και η αυτόνομη λειτουργίας τους.
  • Η μεταφορά σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και στάδια με ενημέρωση εγκαίρως του συνόλου των εργαζομένων των Π.Ε.
  • Η αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου και φθαρμένου εξοπλισμού γραφείων και κυρίως το σύνολο των τροχήλατων καθισμάτων. Ειδικά για τα τελευταία είναι απαραίτητη η ύπαρξη συγκεκριμένων προδιαγραφών προκειμένου να διασφαλίζεται η σωστή στήριξη του σώματος.
  • Η εξασφάλιση της επάρκειας των χώρων για τα αρχεία των υπηρεσιών.
  • Η πρόβλεψη της ευχερής πρόσβασης των εργαζομένων και της επάρκειας θέσεων στάθμευσης για τις ανάγκες τους δεδομένου ότι θα επιβαρυνθεί η κίνηση και η στάθμευση στη γύρω περιοχή .
  • Σε περίπτωση ανεπάρκειας χώρων για τη στέγαση του συνόλου των υπηρεσιών να εξεταστεί κάθε πρόσφορη λύση.

Προκειμένου να συζητήσουμε τα παραπάνω να ανταλλάξουμε απόψεις , να ενημερωθούμε για το νέο κτίριο και να λάβουμε αποφάσεις για τη στάση που θα κρατήσουμε, καλούμε τους εργαζόμενους στις Π.Ε. Πειραιά και Νήσων σε Γενική Συνέλευση στις 13 Μαρτίου και ώρα 11:00 πμ στο αμφιθέατρο της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Πειραιά & Νήσων (Ερμουπόλεως & Πηλίου Καμίνα – Πειραιάς) .

 Στη Συνέλευση

Καλούμε τους Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Πειραιά και Π.Ε. Νήσων να μοιραστούν τις απόψεις  τους μαζί μας και να τοποθετηθούν στα ζητήματα που θα προκύψουν κατά την εξέλιξη της συνέλευσης.

Καλούμε τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε.Πειραιά & Νήσων προκειμένου να μας ενημερώσει για το κτίριο και για τα σχέδια που έχουν μέχρι στιγμής εκπονηθεί από την υπηρεσία του.

Καλούμε αντιπροσώπους του ΔΣ του ΣΥΠΑ να συμμετάσχουν στη Συνέλευση και να συνδράμουν στην υλοποίηση των αποφάσεων των εργαζομένων.

Ο πρόεδρος                                                              Η γραμματέας

 Παναγιώτης Κολυδάς .                                               Ειρήνη Σπιθάκη.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *