Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΥΠΑ
Untitled
ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΥΠΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΥΠΑ

Εισαγωγικό σημείωμα Απολογισμού 2017 & Προϋπολογισμού 2018

  • Όλες οι δαπάνες συνοδεύονται από το αντίστοιχο ένταλμα πληρωμής υπογεγραμμένο από την Πρόεδρο, τον Γραμματέα και τον Ταμία.

Σε κάθε ΔΣ εγκρίνεται απολογιστική κατάσταση εξόδων για το διάστημα μεταξύ των συνεδριάσεων και επισυνάπτεται το αντίστοιχο παράρτημα-απόφαση στο βιβλίο πρακτικών του Συλλόγου. Για κάθε δε δαπάνη άνω των 200€ που πραγματοποιεί ο Σύλλογος λαμβάνεται και από πριν απόφαση έγκρισης δαπάνης.

  • Για λόγους διαφάνειας και λειτουργικότητας οι περισσότερες συναλλαγές έγιναν μέσω web-banking. Ειδικότερα, από τα συνολικά έξοδα ύψους 30.732,73€, τοις μετρητοίς πληρώθηκαν μόνο τα 3.203,81€ κατόπιν απόφασης και με επιλογή του ΔΣ. Η βούλησή μας είναι να γίνονται όσο το δυνατόν περισσότερες συναλλαγές ηλεκτρονικά.
  • Το ταμειακό διαθέσιμο κρατείται από το κεντρικό ΔΣ. Βέβαια επαναλαμβάνουμε την απόφαση προηγούμενης απόφασης ΓΣ ότι οι όποιες δράσεις των Παραρτημάτων θα καλύπτονται από το κεντρικό ταμείο. Η αδυναμία στη λειτουργία των Τοπικών Διοικουσών συνεχίζει να υφίσταται.
  • Ο τραπεζικός λογαριασμός του Συλλόγου αξιοποιήθηκε για τις συναλλαγές έκδοσης καρτών ΟΑΣΑ. Εκδόθηκαν συνολικά 278 κάρτες απεριορίστων διαδρομών (222 ετήσιες, 56 εξαμηνιαίες) συνολικού κόστους 69.486,40€. Επίσης, το Δεκέμβριο του 2017 κατατέθηκαν στο λογ/σμο του Συλλόγου 1.140€ από μέλη μας για αγορά εισιτηρίων για την έκθεση Van Gogh Alive. Η αγορά πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2018. Τα σχετικά έσοδα και έξοδα δεν περιλαμβάνονται στον απολογισμό.
  • Ταχτοποιήθηκε η εκκρεμότητα της επιστροφής των αχρεωστήτως καταβληθέντων συνδρομών στους συναδέλφους μετά το «κούρεμα» που αποφασίστηκε στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του 2015. Επεστράφησαν μέχρι στιγμής 777,50€ σε 36 συναδέλφους. Το ζήτημα έκλεισε, σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ και τη σχετική ανακοίνωση τέλος του Φεβρουαρίου 2018.
  • Λήφθηκε επίσης απόφαση από το ΔΣ για μη καταβολή από κανέναν συνάδελφο του ποσού των 0,50 ευρώ για εγγραφή στο Σύλλογο, ζήτημα που θα συμπεριληφθεί και σε καταστατική τροποποίηση όποτε αυτή γίνει και για τυχόν άλλα ζητήματα.
  • Ο προϋπολογισμός 2018 είναι «ενδεικτικός», γιατί έξοδα που αφορούν τη συνδικαλιστική δράση του Συλλόγου θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις. Σε καμία περίπτωση ο προϋπολογισμός δεν μπορεί να φρενάρει οποιαδήποτε επιπλέον δράση αποφασίσει το ΔΣ.

ΑΘΗΝΑ, 08/03/2018

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟΛΟΓΙΜΟΥ 2017-ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2018

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *