Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 21-3-2018
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 21-3-2018

Αθήνα 26 -3-2018

Αρ. Πρωτ.: 91

Προς

                                      Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 21-3-2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 με παρόντα τα 19 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Κυριάκος Κοντούδης, Καζάκος Βαγγέλης, Στεβή Ειρήνη, Αριάδνη Παγανέλη, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Βάντα Αγάκου, Παναγιώτης Ντόντος, Γιώργος Ηλιόπουλος, Σωτήρης Δοξακίδης, Φωτεινός Σταύρος, Πνακάς Χάρης, Ιωάννα Στασινοπούλου, Γεμενετζή Βάσω, Πράσινος Ανδρέας, Ηλίας Καπόγιαννης, Τσιάμας Απόστολος, Νικολέτα Ιωακειμίδου συζήτησε για τα ζητήματα, που περιεχόνταν στην ημερήσια διάταξη και συγκεκριμένα για την Τροποποίηση του Οργανισμού Περιφέρειας Αττικής και την διαμόρφωση της Γνώμης του Συλλόγου, τα Οικονομικά και λοιπά διάφορα.

Μετά από διαλογική συζήτηση και σχετική ενημέρωση, έλαβε μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις,:

  1. Απορρίπτει το Σχέδιο της προτεινόμενης τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας για τους λόγους, που αναφέρονται αναλυτικά στο σχετικό έγγραφο, που αποστέλλουμε στην Περιφερειακή Αρχή.
  2. Να πραγματοποιήσει άμεσα Σύσκεψη για τα Περιγράμματα Θέσεων Εργασίας.
  3. Καταγγέλλει την απαράδεκτη συνέχιση μη λειτουργίας του ΚΤΕΟ Μάνδρας.
  4. Να καλέσει τους συναδέλφους να προσκομίσουν στο ΔΣ, ότι στοιχεία έχουν που αφορούν τη δημιουργία εμποδίων και αβάσιμων προσκομμάτων στην πληρωμή διαφόρων αποζημιώσεων και λοιπών ενταλμάτων, προκειμένου να γίνει παρέμβαση προς όλες τις κατευθύνσεις για την ουσιαστική «απλοποίηση» των προβλεπόμενων διαδικασιών.
  5. Έγινε ενημέρωση για ζητήματα, που αφορούν την χορήγηση του ανθυγιεινού επιδόματος, την εκκαθάριση οδοιπορικών, υπερωριών κλπ, την μεταστέγαση των υπηρεσιών του ΝΤ και των ΠΕ Πειραιά και Νήσων.
  6. Ενέκρινε τα οικονομικά του προηγούμενου μήνα και την αγορά «στολών» για τους συμμετέχοντες συναδέλφους στην ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου.

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 21-3-2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *