Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 8 MAΡΤH, ΩΡΑ 8.30 π.μ.
Untitled
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 8 MAΡΤH, ΩΡΑ 8.30 π.μ.

Αθήνα  15-2-2018

Αρ. Πρωτ.: 50

ΤΑΚΤΙΚΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 8 MAΡΤH, ΩΡΑ 8.30 π.μ.

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 

(Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε – Σταθμός Μετρό Εθνικής Άμυνας)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο, στη συνεδρίασή του στις 12-2-18 αποφάσισε να συγκαλέσει την ετήσια  Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Σύμφωνα με το καταστατικό ως 1η πρόσκληση  θεωρείται η 28η-2-18, ως 2η πρόσκληση η 5η-3-18 και ως 3η η Πέμπτη 8 Μάρτη 2018.

Θεωρούμε ότι λόγω του αυξημένου αριθμού των οικονομικά τακτοποιημένων μελών μας, λόγω παρακράτησης, η απαραίτητη απαρτία θα υπάρξει στην 3η Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 8 Μάρτη 2018.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 π.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός), και θα έχει ως θέματα τα εξής:

  1. Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός
  2. Προϋπολογισμός
  3. Προγραμματισμός δράσης, παρεμβάσεων και κινητοποιήσεων.

Θα συζητηθούν όλες οι εξελίξεις και τα ζητήματα, που έχουμε αναδείξει με τις ανακοινώσεις μας ως αιτήματα, για τα οποία διεκδικούμε λύσεις.

Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα σε μια εποχή που οι κυβερνώντες και τα επιτελεία, που τους στηρίζουν αξιοποιούν το χαμηλό επίπεδο συμμετοχής των εργαζομένων στις συλλογικές διαδικασίες για να αμφισβητήσουν την αυτοτέλεια του συνδικαλιστικού κινήματος – το δικαίωμα των εργαζομένων να αποφασίζουν οι ίδιοι για την οργάνωση της πάλης τους ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές.

Η μαζική συμμετοχή μας δείχνει τη δύναμή μας, την απαίτησή μας να διεκδικήσουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα, την αποφασιστικότητά μας να στηρίξουμε την συλλογική μας δράση.

Παρακαλούμε την Περιφερειακή Αρχή, όπως ενημερώσει σχετικά τους πολίτες και τους Διευθυντές των υπηρεσιών να  διευκολύνουν τους συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου για την απρόσκοπτη συμμετοχή τους.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 8-3-18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *