Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
Untitled
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Αθήνα 20 -2-2018

Αρ. Πρωτ.: 54

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Να αποσυρθούν τώρα όλες οι κατηγορίες εναντίον των 35 στελεχών του ΠΑΜΕ

Όχι στην ποινικοποίηση των εργατικών αγώνων

Δίνουμε το παρόν στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Τρίτη 20 Φλεβάρη, στις 11.30 π.μ.

Το Δ.Σ. της Συλλόγου μας αποφάσισε να ενώσει τη φωνή του με τα συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΜΕ, που για άλλη μια φορά σέρνονται στα δικαστήρια, για την κινητοποίηση που οργάνωσαν στις 30/1/2013 στο Υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα προκλητικές δηλώσεις για το ασφαλιστικό που είχε κάνει ο τότε υπουργός Εργασίας της ΝΔ Γ. Βρούτσης.

Παρ’ ότι ήδη δικάστηκαν -και στην προηγούμενη δίκη καταρρίφθηκαν στο σύνολό τους όλες οι κατηγορίες της κυβέρνησης ΝΔ- επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη επανέρχεται με νέα δίκη ενάντιά τους.

Η σημερινή κυβέρνηση έχει βάλει για τα καλά το χέρι της στις εξελίξεις αυτές. Τόσο με προβοκατόρικες δηλώσεις και λάσπη ενάντια στο ταξικό εργατικό κίνημα, στο ΠΑΜΕ και στους εργαζόμενους που αγωνίζονται, όσο και με τη κλιμακούμενη καταστολή και διώξεις εναντίον των εργαζομένων που αγωνίζονται να προστατεύσουν τις δουλειές και το μισθό τους. Μετά τις συλλήψεις των εργαζομένων των ΜΑΡΚΕΤΙΝ, το «ιδιώνυμο» για σύλληψη όποιου εμποδίζει πλειστηριασμούς, τα χημικά στους φοιτητές που διεκδικούσαν δωρεάν σίτιση και πολλά άλλα, επανέρχεται η δίωξη εναντίον 35 στελεχών του ΠΑΜΕ.

Στεκόμαστε απέναντι στο κλίμα καταστολής και τρομοκρατίας, που θέλουν κυβέρνηση και επιχειρηματίες να περάσουν, για να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς.

Στεκόμαστε μπροστά στους αγώνες για μισθούς και δικαιώματα, ενάντια στις περικοπές, την φοροληστεία και τους πλειστηριασμούς, ενάντια στη προσπάθεια περιστολής και κατάργησης του απεργιακού δικαιώματος και γενικότερα της οργάνωσης της πάλης των εργαζομένων.

Προχωράμε χέρι-χέρι με κάθε εργαζόμενο, που σηκώνει κεφάλι απέναντι στην αντεργατική επίθεση, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική.

Απαιτούμε να αποσυρθούν τώρα όλες οι κατηγορίες εναντίον των 35 στελεχών του ΠΑΜΕ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *