Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΑ
Untitled
ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Αθήνα  16-2-2018

Αρ. Πρωτ.: 51

Προς

                                       Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σε συνέχεια όλων των προηγούμενων ανακοινώσεων για το θέμα αυτό, σύμφωνα με την νέα σύμβαση, που υπογράφηκε από τον ΟΑΣΑ με την ΑΔΕΔΥ σας γνωρίζουμε τα εξής:

Μέχρι τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00

  1. Οι συνάδελφοι που παρέλαβαν τις ηλεκτρονικές κάρτες τους από το Σύλλογο και των οποίων οι κάρτες λήγουν τον Φεβρουάριο πρέπει να καταθέσουν ατομικά ή συγκεντρωτικά ανά υπηρεσία στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου μας (ALPHA BANK ΙΒΑΝ GR33 0140 2320 2320 0200 1000 089) το ποσό, που αντιστοιχεί στην κάρτα, που επιθυμούν, με την αιτιολογία «κάρτα ΟΑΣΑ» και το όνομα τους και να προσκομίσουν το σχετικό καταθετήριο φυσικά ή ηλεκτρονικά στο e-mail: syllogos.patt@gmail.com. Στη περίπτωση συγκεντρωτικής κατάθεσης προσκομίζουμε και κατάσταση με τα ονόματα των συναδέλφων και το ποσό που κατέβαλε ο καθένας.

Προσοχή!!: Παρακαλούμε τους συναδέλφους που μεταφέρουν το ποσό της αξίας της κάρτας από άλλη τράπεζα να μη χρεώνουν την προμήθεια της τράπεζας στο λογαριασμό του Συλλόγου.

  1. Όσοι συνάδελφοι δεν παρέλαβαν την ηλεκτρονική κάρτα χρειάζεται επιπλέον από τα παραπάνω να μας προσκομίσουν τις «χάρτινες» με τα υπόλοιπα μηνιαία κουπόνια τους, τα οποία είμαστε υποχρεωμένοι να τα επιστρέψουμε στον ΟΑΣΑ, για να ακυρωθούν και να «ξεχρεωθούμε» ως Σύλλογος. Η παραλαβή θα γίνεται ενυπόγραφα από τον κάθε συνάδελφο, σε κατάσταση που θα περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμό του και τον αριθμό της ηλεκτρονικής του κάρτας.
  2. Όσοι συνάδελφοι έχουν ηλεκτρονική κάρτα (την οποία δεν παρέλαβαν από το Σύλλογο) είτε την έχουν φορτίσει μέχρι τώρα είτε όχι, χρειάζεται επιπλέον από τα αναφερόμενα στη παράγραφο 1 να προσκομίσουν φυσικά ή ηλεκτρονικά στο e-mail: syllogos.patt@gmail.com. φωτοαντίγραφο της ηλεκτρονικής κάρτας τους στο οποίο να φαίνεται καθαρά ο αριθμός της.
  3. Η έκδοση για πρώτη φορά κάρτας, για όσους συναδέλφους το επιθυμούν, θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ σε ένα εκδοτήριο του ΟΑΣΑ.

Συγκεκριμένα για την έκδοση νέας κάρτας προσκομίζουν σε ένα εκδοτήριο https://www.athenacard.gr/jsp/smartafc/general/customers/ekdotiria-pros.jsp το έντυπο Προσωποποίησης με QR Code από το Athens Card και τα δικαιολογητικά που αναγράφονται στο https://www.athenacard.gr/jsp/smartafc/general/customers/personalized-card.jsp εκδίδουν την ηλεκτρονική κάρτα τους και στη συνέχεια προσκομίζουν φυσικά ή ηλεκτρονικά στο e-mail: syllogos.patt@gmail.com. φωτοαντίγραφο της στο οποίο να φαίνεται καθαρά ο αριθμός της.

  1. Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για την έκδοση ή φόρτιση ηλεκτρονικής κάρτας για πρόσωπα του οικογενειακού μας περιβάλλοντος (μας δόθηκε σχετικό δικαίωμα από την νέα σύμβαση, που υπεγράφη).

Τα παραστατικά που απαιτείται (π.χ «χάρτινες» κάρτες) ή επιθυμούμε να τα προσκομίσουμε «φυσικά» (π.χ. καταθετήρια, φωτοαντίγραφα ηλεκτρονικών καρτών) θα παραλαμβάνονται τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου από ώρα 10.00 έως ώρα 15:00 στα γραφεία του Συλλόγου μας. Ταυτόχρονα θα παραδίδονται και τα παραστατικά που είχαμε προσκομίσει στο Σύλλογο (έντυπο Προσωποποίησης με QR Code, φωτογραφία, κλπ) σε όσους συναδέλφους δεν τα έχουν παραλάβει.

Μετά την «φόρτωση» της ηλεκτρονικής κάρτας από τον ΟΑΣΑ ο κάθε κάτοχος θα πρέπει να πάει στα εκδοτήρια εισιτηρίων των σταθμών Μετρό, Τραμ κλπ, από την 1η Μαρτίου και μετά, και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στο εκδοτικό μηχάνημα, θα πατήσει τo κουμπί «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η κάθε ηλεκτρονική κάρτα. Το χρονικό περιθώριο για «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ», ώστε να περαστεί το κόμιστρο στην κάρτα τους, είναι εντός ενός μηνός από την επαναφόρτιση. Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ σε περίπτωση που ο κάτοχος δεν έχει προλάβει να κάνει «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και χάσει την κάρτα του χάνει το κόμιστρο. Μεταβιβάσεις και αναβαθμίσεις καρτών δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Εάν τυχόν υπάρχει υπόλοιπο στην ηλεκτρονική κάρτα, κάνοντας την διαδικασία της «επιδότησης», η νέα φόρτιση θα ενεργοποιηθεί μετά τη λήξη του υπάρχοντος υπολοίπου.

Η «φόρτωση» για την επόμενη χρονιά θα γίνεται με βάση τον αριθμό που φέρει επάνω της η κάθε ηλεκτρονική  κάρτα, μέσω του ΟΑΣΑ, αφού προηγηθεί η αποστολή των στοιχείων και χρημάτων από τον Σύλλογο.

Αντίστοιχη θα είναι η διαδικασία και για τις κάρτες, που λήγουν επόμενους μήνες.

Οι τιμές για την έκδοση των καρτών σύμφωνα με τη σύμβαση ΑΔΕΔΥ-ΟΑΣΑ έχουν ως εξής:

Α. ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:

ονομαστικής αξίας 330€ – 15% = 280,50 €

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:

ονομαστικής αξίας 170€ – 13% = 147,90 €

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλας-Πειραιάς-Κορωπί. Δεν ισχύουν στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί –Αεροδρόμιο.

Β. ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ονομαστικής αξίας 490€ – 15% = 416,50 €

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ονομαστικής αξίας 250€ – 13% = 217,50 €

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ, Λεωφορεία (και στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου), Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό έως το Αεροδρόμιο και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Αεροδρόμιο. Δεν ισχύουν στη γραμμή Χ80.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ ΦΕΒΡ 2018-51

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *