Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 12-2-2018
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 12-2-2018

Αθήνα 13 -2-2018

Αρ. Πρωτ.: 44

Προς

                                       Όλα τα μέλη του Συλλόγου

         ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 12-2-2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 με παρόντα τα 19 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Αριάδνη Παγανέλη, Καζάκος Βαγγέλης, Στεβή Ειρήνη, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Βάντα Αγάκου, Παναγιώτης Ντόντος, Γιώργος Ηλιόπουλος, Σωτήρης Δοξακίδης, Κοκοβιάδου Σωτηρία, Κορκίδου Σωτηρία, Φωτεινός Σταύρος, Ιωάννα Στασινοπούλου, Γεμενετζή Βάσω, Πράσινος Ανδρέας, Μούσιου Αντωνία, Ηλίας Καπόγιαννης, Τσιάμας Απόστολος συζήτησε για τα ζητήματα και τις εξελίξεις, που περιεχόνταν στην ημερήσια διάταξη και συγκεκριμένα: Εξελίξεις και εργασιακά (ανθυγιεινό, μισθολογικά, κατασκηνώσεις, οδοιπορικά, νομική κάλυψη κλπ). Κλιμάκωση κινητοποιήσεων. Νέα απεργιακή κινητοποίηση, προσδιορισμός Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, Οικονομικά και λοιπά διάφορα.

Μετά από διαλογική συζήτηση και σχετική ενημέρωση, έλαβε μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις,:

 1. Έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που υπάρχουν με την χορήγηση του ανθυγιεινού επιδόματος σε δικαιούχους συναδέλφους και λήφθηκε απόφαση για σχετικές παρεμβάσεις (έγγραφο προς Δ/ντές Υγείας, πραγματοποίηση σύσκεψης κλπ)
 2. Εκτίμησε ως αναγκαία την παρέμβαση του Συλλόγου που έγινε στο Ελεγκτικό Συνέδριο για το προς αγορά κτήριο στο Περιστέρι, και συζήτησε για τα προβλήματα, που δεν έχουν επιλυθεί, προκειμένου να μετεγκατασταθούν οι υπηρεσίες του ΝΤ. (έκδοση ανακοίνωσης κλπ). Ταυτόχρονα έγινε ενημέρωση για το προς μεταστέγαση των υπηρεσιών του Πειραιά κτήριο.
 3. Έγινε ενημέρωση για το Σχέδιο της ΕΣΣΕ της ΟΣΥΑΠΕ, που κατατέθηκε στο ΥΠΕΣ.
 4. Εκτίμησε ως θετική την κινητοποίηση-παράσταση διαμαρτυρίας, που συμμετείχε ο Σύλλογός μας, ότι έχει μικρό αντίκρισμα για ελάχιστους συναδέλφους το λεγόμενο ξεπάγωμα και η σχετική εγκύκλιος του ΓΛΚ και αποφάσισε να συμμετέχει και σε νέα σύσκεψη Σωματείων και Ομοσπονδιών προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για κινητοποιήσεις διεκδίκησης όλου του πλαισίου μας, όπως έχει καταγραφεί, με Στάση Εργασίας κλπ.
 5. Να πραγματοποιήσει νέα παρέμβαση για τα οδοιπορικά κλπ, με αίτημα την επιτάχυνση απόδοσης παλαιών, την απλοποίηση των διαδικασιών και την χορήγηση του πάγιου οδοιπορικού.
 6. Να πάρει μέτρα οργάνωσης και συμμετοχής στην απεργιακή κινητοποίηση τον Μάρτη.
 7. Λήφθηκε απόφαση συμμετοχής στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 21/2 ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών.
 8. Να εκφραστεί η αλληλεγγύη μας στους 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που δικάζονται στις 20/2 για την αγωνιστική τους παρέμβαση επί εποχής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (Υπουργός Εργασίας Βούτσης).
 9. Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η Τακτική μας Γενική Συνέλευση μέσα στο 1ο 15μερο του Μάρτη, σύμφωνα και με την διαθεσιμότητα του αμφιθεάτρου.
 10. Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ενημερωτική σύσκεψη με τους συμβασιούχους συναδέλφους μας.
 11. Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μονοήμερη εκδρομή την τελευταία Κυριακή του Απρίλη (29/4), πριν την Πρωτομαγιά στο Λαύριο, με ξενάγηση από το Εργατικό Κέντρο, πόλη συνδεδεμένη με την πορεία του εργατικού κινήματος, καθώς και ότι η επόμενη επίσκεψη που οργανώνει η Πολιτιστική Ομάδα του Συλλόγου μας είναι στο Επιγραφικό Μουσείο. Έγινε ενημέρωση για την εκδρομή στο Μπάνσκο, στις 22-26/2.
 12. Θα σταλεί ανακοίνωση στους συναδέλφους για συγκέντρωση τυχόν προβλημάτων με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του 1539.
 13. Ενέκρινε τα οικονομικά του προηγούμενου μήνα και τον Οικονομικό Απολογισμό έτους 2017 και τον Προϋπολογισμό έτους 2018. Ενέκρινε την αγορά εξοπλισμού και πήρε διαχειριστικές αποφάσεις για ζητήματα, που σχετίζονται με εισφορές κλπ.
 14. Ενέκρινε όλες τις νέες εγγραφές μελών και αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση προσωποποιημένη κάρτας μέλους.

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 12-2-2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *