Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΟΑΣΑ
Untitled
ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΟΑΣΑ

Αθήνα  25-1-2018

Αρ. Πρωτ.: 25

Προς

                                        Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σε συνέχεια όλων των προηγούμενων ανακοινώσεων για το θέμα αυτό σας στέλνουμε συνημμένα την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, που αφορά την έκδοση νέων καρτών ΟΑΣΑ, σύμφωνα με την νέα σύμβαση, που υπογράφηκε από τον ΟΑΣΑ με την ΑΔΕΔΥ και σας γνωρίζουμε τα εξής:

  1. Παραλάβαμε από τον ΟΑΣΑ τις ηλεκτρονικές κάρτες όλων των συναδέλφων, που μας προσκόμισαν τον Δεκέμβρη 2017 τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η παράδοσή τους θα γίνει Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στα γραφεία του Συλλόγου μας, από ώρα 10.00 έως ώρα 15.00.

  1. Προκειμένου να παραληφθούν οι συγκεκριμένες κάρτες χρειάζεται να μας προσκομίσουν οι συνάδελφοι τις «χάρτινες» με τα υπόλοιπα μηνιαία κουπόνια τους, τα οποία είμαστε υποχρεωμένοι να τα επιστρέψουμε στον ΟΑΣΑ, για να ακυρωθούν και να «ξεχρεωθούμε» ως Σύλλογος. Η παραλαβή θα γίνεται ενυπόγραφα από τον κάθε συνάδελφο, σε κατάσταση που θα περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμό του και τον αριθμό της ηλεκτρονικής του κάρτας.
  2. Οι συνάδελφοι των οποίων οι κάρτες λήγουν τον Ιανουάριο πρέπει ταυτόχρονα να καταθέσουν στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου μας (ALPHA BANK ΙΒΑΝ GR33 0140 2320 2320 0200 1000 089) το ποσό, που αντιστοιχεί στην κάρτα, που επιθυμούν, με την αιτιολογία «κάρτα ΟΑΣΑ» και να προσκομίσουν το σχετικό καταθετήριο.

Συγκεκριμένα οι τιμές για την έκδοση των καρτών σύμφωνα με τη σύμβαση ΑΔΕΔΥ-ΟΑΣΑ έχουν ως εξής:

Α. ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:

ονομαστικής αξίας 330€ – 15% = 280,50

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:

ονομαστικής αξίας 170€ – 13% = 147,90

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλας-Πειραιάς-Κορωπί. Δεν ισχύουν στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί –Αεροδρόμιο.

Β. ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ονομαστικής αξίας 490€ – 15% = 416,50 €

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ονομαστικής αξίας 250€ – 13% = 217,50 €

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ, Λεωφορεία (και στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου), Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό έως το Αεροδρόμιο και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Αεροδρόμιο. Δεν ισχύουν στη γραμμή Χ80.

Η κατάθεση αυτή πρέπει να γίνει μέχρι την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, ούτως ώστε να προλάβουμε  την έγκαιρη «φόρτωσή» τους, δηλ. την ανανέωση της ισχύος τους.

Η «φόρτωση» για την επόμενη χρονιά, θα γίνεται με βάση τον αριθμό που φέρει επάνω της η κάθε ηλεκτρονική  κάρτα, μέσω του ΟΑΣΑ, αφού προηγηθεί η αποστολή των στοιχείων και χρημάτων από τον Σύλλογο.

Αντίστοιχη θα είναι η διαδικασία και για τις κάρτες, που λήγουν επόμενους μήνες, όπως και για τους συναδέλφους, που πραγματοποίησαν την διαδικασία αντικατάστασης μόνοι τους, κι όχι μέσω Συλλόγου.

  1. Μετά την παραλαβή της ηλεκτρονικής κάρτας και την «ανανέωσή της» ο κάθε κάτοχος θα πρέπει να πηγαίνει στα εκδοτήρια εισιτηρίων των σταθμών Μετρό, Τραμ κλπ, και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στο εκδοτικό μηχάνημα, θα πατάει τo κουμπί «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και θα ενεργοποιείται αυτόματα η κάθε ηλεκτρονική κάρτα.
  2. Τα μέλη , σύμφωνα με την συνημμένη ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ που δεν είχαν το προηγούμενο διάστημα κάρτα ΟΑΣΑ και τώρα θέλουν να πάρουν την ηλεκτρονική, θα πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες: Να συγκεντρώσουν τα παρακάτω στοιχεία: Πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου ή ταυτότητας. Εκτύπωση του εντύπου Προσωποποίησης με QR Code από το Athens Card. (Δηλαδή, οι ενδιαφερόμενοι θα επισκεφτούν το site www.athenacard.gr και θα εκτυπώσουν το έντυπο Προσωποποίησης αφού πρώτα συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται: όνομα, επώνυμο, ΑΜΚΑ, μήνα και χρόνο γέννησης, καθώς και έναν προσωπικό οκταψήφιο κωδικό, που θα πρέπει να τον θυμάται μόνον ο κάθε κάτοχός του ώστε, σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, να γίνει, η αντικατάστασή της).

Τα δικαιολογητικά αυτά θα τα προσκομίζουν στο Σύλλογο, προκειμένου να προχωρήσει στην πρέπουσα απαραίτητη διαδικασία.

Προσοχή : Η αρχική διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικής κάρτας για πρώτη φορά ή η έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας για πρόσωπα του οικογενειακού μας περιβάλλοντος (μας δόθηκε σχετικό δικαίωμα από την νέα σύμβαση, που υπεγράφη), δηλ. η κατάθεση του σχετικού φακέλου θα γίνεται  μέσω Συλλόγου μόνο στις ημερομηνίες «μαζικών» καταθέσεων ή ανανεώσεων. Τον υπόλοιπο χρόνο θα γίνεται ατομικά, δηλ. ατομικά θα κατατίθενται τα δικαιολογητικά στον ΟΑΣΑ, με συνημμένες τις σχετικές βεβαιώσεις που θα παραλαμβάνουν από τον Σύλλογο και την ΑΔΕΔΥ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ &ΕΚΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΟΑΣΑ

ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΔΕΔΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *