Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Εκδρομή σε ΜΠΑΝΣΚΟ- RILA- ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ-ΣΟΦΙΑ-ΜΠΑΝΙΑ από 21 έως 26/2/2018
Untitled
Εκδρομή σε ΜΠΑΝΣΚΟ- RILA- ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ-ΣΟΦΙΑ-ΜΠΑΝΙΑ από 21 έως 26/2/2018

Αθήνα 17 -1-2018

Αρ. Πρωτ.: 18

Εκδρομή σε ΜΠΑΝΣΚΟ- RILA- ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ-ΣΟΦΙΑ-ΜΠΑΝΙΑ

από 21 έως 26/2/2018

Το Δ.Σ του Συλλόγου στα πλαίσια των πολύπλευρων δράσεών του διοργανώνει πενταήμερη εκδρομή σε ΜΠΑΝΣΚΟ- RILA- ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ-ΣΟΦΙΑ-ΜΠΑΝΙΑ από 21 έως 26/2/2018.

Το Μπάνσκο είναι μια πόλη 9.212 κατοίκων στο όρος Πιρίν της Βουλγαρίας, σε υψόμετρο 936 μ. Η πόλη αποτελεί τουριστικό προορισμό ειδικότερα κατά την χειμερινή περίοδο λόγω του ομώνυμου χιονοδρομικού κέντρου που διαθέτει άριστη οργάνωση με καλή ποιότητα χιονιού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη 21/2: Βραδινή αναχώρηση στις 23:45 από το κέντρο της Αθήνας, Σταδίου 65 στην Ομόνοια. Με τις απαραίτητες στάσεις θα φτάσουμε στα σύνορα το πρωί.

Πέμπτη 22/2: Μόλις περάσουμε τα σύνορα θα κάνουμε στάση στα Duty Free.

Εν συνεχεία, θα επισκεφτούμε το χωριό Σαντάνσκι. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με το χωριό και ψώνια.

Συνεχίζουμε για Μπάνσκο, πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο για check in και τακτοποίηση. Μεσημεριανό γεύμα και ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Το βράδυ θα γίνει γλέντι σε τοπική ταβέρνα.

Παρασκευή 23/2: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε απ’ το ξενοδοχείο για το χωριό ΝΤΟΜΠΑΡΚΟ, που απέχει 17 χλμ. από το Μπάνσκο και κείται στους πρόποδες του βουνού Ρίλα σε υψόμετρο 1050 μ., απ’ όπου φαίνονται άλλα δύο όμορφα βουλγαρικά βουνά το Πίριν και η Ροδόπη. Θα επισκεφτούμε την μεσαιωνική εκκλησία του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος και Θεοδώρου. Η εκκλησία περιλαμβάνεται στον κατάλογο των παγκόσμιων πολιτιστικών μνημείων. Συνεχίζουμε με επίσκεψη ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ – ΜΠΑΝΙΑ (περιοχή του Μπάνσκο), όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το μπάνιο με θέα το χιόνι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Σάββατο 24/2: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΟΦΙΑ. Η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας έχει πληθυσμό πάνω από 1,3 εκατομμύρια κατοίκους. Βρίσκεται στη δυτική Βουλγαρία, στις πλαγιές του όρους Βίτοσα, έχει σημαντικά αξιοθέατα, ιστορικά μνημεία και μουσεία, αρκετά από τα οποία θα επισκεφθούμε. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

Κυριακή 25/2: Ελεύθερη μέρα στο Μπάνσκο για ξεκούραση, γνωριμία με την πόλη, ψώνια και ότι επιθυμεί ο καθένας.

Δευτέρα 26/2: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για το οχυρό Ρούπελ. Ξενάγηση του οχυρού και εν συνεχεία αναχώρηση για Αθήνα με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ, φαγητό.

Επιστρέφουμε μετά από μία ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εκδρομή γεμάτοι όμορφες εικόνες και είμαστε σίγουροι και με τις καλύτερες εντυπώσεις….

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

170 € κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (το μονόκλινο +20€ την βραδιά), με ημιδιατροφή (πρωϊνό και ένα γεύμα)

-Παιδιά έως 5 ετών, εφ΄όσον συμετέχουν δύο ενήλικες ΔΩΡΕΑΝ

Παιδιά από 6 έως 12 ετών 130 €

Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Περιλαμβάνονται:

1. Μεταφορές του προγράμματος με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν

2. Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4* Perun Lodge Hotel Bansko

3. Συνοδός – Ξεναγήσεις

4. Δωρεάν χρήση σπα

5. ΦΠΑ

Οι κρατήσεις θα γίνονται με αποστολή mail με τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου (ονοματεπώνυμο, αριθμός ατόμων -ενήλικες, παιδιά – και τύπος δωματίου -δίκλινο, μονόκλινο- κλπ), στο mail του Συλλόγου (syllogos.patt@gmail.com) και του τραπεζικού καταθετηρίου της απαραίτητης προκαταβολής.

Δεν θα γίνονται δεκτές κρατήσεις χωρίς ταυτόχρονη αποστολή του καταθετηρίου της προκαταβολής.

Η προβλεπόμενη αναγκαία προκαταβολή είναι 100 ευρώ/το άτομο και η κατάθεσή της θα γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό του ταξιδιωτικού γραφείου:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: 110/941182-85

Για  online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:

IBAN: GR5601101100000011094118285

Ονοματεπώνυμο Λογαριασμού: Δημήτρης Ζάππας (σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος την χρεώνεται ο καταθέτης, και υπολογίζεται έξτρα στην κατάθεση).

Στην κατάθεση πρέπει να αναφέρεται ΣΥΠΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ & ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ.

Κρατήσεις θα γίνονται με σειρά προτεραιότητας, μέχρι εξαντλήσεως των (62) θέσεων.

ΑΥΣΤΗΡΑ* Επιστροφές χρημάτων γίνονται για ακυρώσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 31/1/2018! Μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα της προκαταβολής δεν επιστρέφονται.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΩΣ 12/02/2018 στον παραπάνω λογαριασμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι υπεύθυνος για την εγκυρότητα και την κατοχή των εγγράφων του, όσον αναφορά τη διέλευση των συνόρων. Όσοι διαθέτουν ελληνική υπηκοότητα πρέπει να έχουν ταυτότητα είναι με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ, ενώ οι ξένοι πρέπει να έχουν το διαβατήριο και την άδεια παραμονής τους. Τα παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με έναν γονέα, χρειάζονται γραπτή συναίνεση επικυρωμένη από επίσημη αρχή και του άλλου γονέα, και αν ταξιδεύουν μόνα τους χρειάζονται γραπτή συναίνεση και από τους δύο γονείς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: στα παιδιά κάτω των 18 ετών χρειάζεται διαβατήριο ή ταυτότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα (Ζαβερδινός Άλκης 6932473063, Ντόντος Παναγιώτης 6944449882, Στεβή Ειρήνη 6947029361, Στασινοπούλου Ιωάννα 6997205766).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ Εκδρομή σε ΜΠΑΝΣΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *