Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Untitled
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αθήνα 22 -12-2017

Αρ. Πρωτ.: 288

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Συνάδελφοι, σας γνωρίζουμε ότι οι συμμετοχές, που έχουν έρθει στο email του Συλλόγου μέχρι τώρα για τις παραστάσεις της Κυριακής 07-01-2018 ώρα 11:00 και ώρα 14:30, έχουν καλύψει το σύνολο των θέσεων του θεάτρου.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους, ότι δεν απαιτείται καμία επιπλέον διαδικασία. Πηγαίνουν κατευθείαν την Κυριακή 07-01-2018 μισή ώρα πριν από την έναρξη της παράστασης που δήλωσαν στο θέατρο.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους που έχουν δηλώσει αλλά τελικά δεν θα καταφέρουν να έρθουν, να ενημερώσουν μέχρι και την παραμονή της παράστασης στο e-mail του Συλλόγου, ώστε να ειδοποιηθούν οι επόμενοι στη σειρά συνάδελφοι και να μη μείνουν «κενές θέσεις», τις οποίες ούτως ή άλλως θα πληρώσει ο Σύλλογος.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και δεν το έχουν δηλώσει ως τώρα, να στείλουν e-mail ΜΟΝΟ στο e-mail του Συλλόγου: syllogos.patt@gmail.com ως την Παρασκευή 29-12-2017, ώρα 13:00 επισυνάπτοντας συμπληρωμένο το υπόδειγμα που στέλνουμε και θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση του Συλλόγου για νέα ημερομηνία και ώρα παράστασης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *