Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου Συνεχίζουμε την πάλη – Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει
Untitled
Τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου Συνεχίζουμε την πάλη - Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει

Αθήνα  15-11-2017

Αρ. Πρωτ.: 252

Τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Συνεχίζουμε την πάλη – Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει

Συμπληρώνονται 44 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του λαού και της νεολαίας το Νοέμβρη του 1973, ενάντια στη αμερικανοΝΑΤΟική, φασιστική δικτατορία.

Τιμάμε την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου, τους νεκρούς του Νοέμβρη, που αποτέλεσε το κορυφαίο γεγονός της αντιδικτατορικής πάλης.

Οι ηρωικές εξάρσεις, του λαού και της νεολαίας στην εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελούν οδηγό για τα δικά μας αγωνιστικά βήματα, απέναντι στις θυσίες που μας επιβάλλουν και με την κρίση και με την ανάπτυξη που ευαγγελίζονται οι επιχειρηματικοί όμιλοι, η ΕΕ, το ΔΝΤ και το εγχώριο πολιτικό προσωπικό τους. Η εκμετάλλευση των εργαζομένων, η φθηνή δουλειά χωρίς δικαιώματα, το χτύπημα στην απεργία και τους εργατικούς αγώνες πάνε χέρι- χέρι με την καταλήστευση άλλων λαών, με το αιματηρό ξαναμοίρασμα των ενεργειακών πηγών, των αγορών, των δρόμων μεταφοράς, το αιματηρό ξαναχάραγμα των συνόρων. Στους σχεδιασμούς αυτούς εντάσσονται τα 2,5 δις δολάρια που φορτώνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις πλάτες μας για νέους εξοπλισμούς και η αναβάθμιση της ΝΑΤΟικής βάσης της Σούδας.

Τα αιματοβαμμένα συνθήματα στην πύλη του Πολυτεχνείου αποτελούν και σήμερα απάντηση στους σχεδιασμούς αυτούς ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και στο φασισμό. Αποτελεί χρέος στη μνήμη όλων όσων έδωσαν τη ζωή τους και αγωνίστηκαν για ένα καλύτερο μέλλον να καταδικάσουν και ν’ απομονώσουν ακόμα πιο αποφασιστικά τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, που υπερασπίζεται και εξυμνεί τη στρατιωτική δικτατορία και βρωμίζει την αντιδικτατορική πάλη του λαού και της νεολαίας.

Οργανώνουμε το δικό μας αγώνα. Με πίστη στο δίκιο μας μπορούμε να βάλουμε τη σφραγίδα μας στις εξελίξεις, να οργανώσουμε και να δυναμώσουμε τους αγώνες μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για ζωή με δικαιώματα.

Έτσι τιμάμε τους νεκρούς μας και δικαιώνουμε τους αγώνες τους

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

 ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *