Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΗ 12:00 ΈΩΣ ΤΕΛΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ
Untitled
ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΗ 12:00 ΈΩΣ ΤΕΛΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ

Αθήνα  28-11-2017

Αρ. Πρωτ.: 259

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τετάρτη 29 Νοέμβρη από τις 12.00 μέχρι το τέλος του ωραρίου

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Με αίτημα την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων όλων των συναδέλφων που εργάζονται με ελαστικές σχέσεις εργασίας στο δημόσιο έχει προκηρυχτεί από την ΑΔΕΔΥ Παναττική Στάση Εργασίας την Τετάρτη 29 Νοέμβρη 2017 και από ώρα 12.00, έως τη λήξη του ωραρίου εργασίας.

Τα προβλήματα και τα αιτήματα όλων, εργαζομένων και άνεργων, απλήρωτων, συμβασιούχων και μόνιμων έχουν κοινή αφετηρία, κοινή αιτία.

Είναι η πολιτική που μας θεωρεί κόστος, που μας θέλει σκυφτούς για να στηριχτεί η ανεμπόδιστα η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, ντόπιων και ξένων και να προχωρήσει η κερδοφορία τους.

Γι αυτό έχουν έτοιμο στο συρτάρι τους κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και λοιποί «θεσμικοί» σύμμαχοι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί το νέο συνδικαλιστικό νόμο.

Παίρνουν τα μέτρα τους, βάζουν εμπόδια στην οργάνωση των εργαζομένων, στη συλλογική δράση και διεκδίκηση, γιατί ξέρουν ότι δεν θα κάτσουμε με «σταυρωμένα τα χέρια» μπροστά στην αντεργατική τους πολιτική, τη φτώχεια και την ανεργία.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους, συζητάμε και προετοιμάζουμε την μαζική μας συμμετοχή στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, που προκηρύχτηκε για την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

 ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ-259

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *