Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
3η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Untitled
3η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα  9-10-2017

Αρ. Πρωτ.:209

3η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια της 3ης Έκθεσης με τα εικαστικά έργα υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Στον κήπο του όμορφου διώροφου νεοκλασικού της οδού Λασκαρίδου 120 στην Καλλιθέα δέθηκε η εικαστική δημιουργία των συναδέλφων μας, με τους μελωδικούς ήχους του Μουσικού μας Σχήματος.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους αντιπροσωπείες από το ΔΣ του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, του Συλλόγου Γυναικών Καλλιθέας και της Περιφερεριακής Αρχής.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έγινε από την πρόεδρο του Συλλόγου μας και στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό η Μάρθα Κορίτσογλου μέλους του ΔΣ του Επιμελητηρίου και η Αθανασία Τζουμάνη, πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Καλλιθέας.

Τα έργα των 18 συναδέλφων μας με θέμα «Η ΓΥΝΑΙΚΑ», εκτίθενται σε 2 αίθουσες του ανακαινισμένου αυτού κτηρίου, που σχεδιασμένο από τον Ερνστ Τσίλλερ χτίστηκε γύρω στα 1900 και αποτελούσε τον χώρο, όπου η Λασκαρίδου Σοφία – η πρώτη γυναίκα που έγινε δεκτή στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών του Πολυτεχνείου Αθηνών το 1903 – διέμενε, διατηρούσε εργαστήριο τέχνης και δίδασκε σε μικρά παιδιά.

Η έκθεση θα λειτουργεί έως τις 13 Οκτωβρίου, 10.00-14.00 και 18.00-21.00.

Την Τετάρτη 11/10 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί παράλληλη εκδήλωση με την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος και προβολή βίντεο, με θέμα «Παλεύουμε μαζί για δημιουργική ζωή, με δικαιώματα στην εργασία, την μητρότητα και τον ελεύθερο χρόνο».

Οι συνάδελφοι μπορούν να φέρουν και τα παιδιά τους, για να αποτυπώσουν τα δικά τους «όνειρα» στα λευκά χαρτιά, που θα τους δώσουμε…

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ Δελτιο Τυπου εγκαινιων 3ης Εικαστικής Έκθεσης

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.jpgΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΟ.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *