Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Συνεχίζουμε τη μάχη ενάντια στην αντεργατική-αντιλαϊκή αξιολόγηση
Untitled
Συνεχίζουμε τη μάχη ενάντια στην αντεργατική-αντιλαϊκή αξιολόγηση

Αθήνα 4 -10-2017

Αρ. Πρωτ.: 205

Συνεχίζουμε τη μάχη ενάντια στην αντεργατική-αντιλαϊκή αξιολόγηση

Συνεχίζουμε τη μάχη ενάντια στην αντιδραστική αξιολόγηση, ενάντια στην απεργοσπαστική τροπολογία Γεροβασίλη, ενάντια σε όλους τους μηχανισμούς, παρά τις πιέσεις και τους εκβιασμούς των συναδέλφων μας.

Η συμμετοχή Πανελλαδικά στη συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την αξιολόγηση δείχνει πως οι εργαζόμενοι με τη συμμετοχή τους, τη στάση τους και τη δράση τους έκαναν κουρελόχαρτο την ντροπολογία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ.

Με ποσοστά, που ξεπερνούν και το 90% δείχνουν όχι μόνο την αποφασιστικότητά τους να παρεμποδίσουν την αντεργατική αξιολόγηση, αλλά και τη θέλησή τους να «βγουν μπροστά» απέναντι στην αντιλαϊκή επίθεση, που συνεχίζεται από κυβέρνηση και κόμματα που συνδιαλέγονται με τροϊκανούς, ΣΕΒ και τραπεζίτες.

Χαρακτηριστικά είναι τα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία-αποχή από την αξιολόγηση που έφτασαν οι Σύλλογοι των Περιφερειακών Ενοτήτων Ξάνθης 98%, Καβάλας 95%, Αχαϊας 90%, Ηλείας και Πέλλας 70%, Κοζάνης, Γρεβενών 85% κλπ.

Η μάχη συνεχίζεται… απέναντι στους μηχανισμούς, την τρομοκρατία, τις πιέσεις και τους εκβιασμούς… απέναντι σε όλους όσους έδωσαν και με αυτόν τον τρόπο «εξετάσεις» για τις ικανότητά τους να προωθούν την ανθρωποφαγία και τον ανταγωνισμό, προκειμένου να καταλάβουν κάποια θέσεις ευθύνης. Δεν είναι τυχαία εξάλλου η προκήρυξη που βγήκε αυτές τις μέρες για την πλήρωση των θέσεων των γενικών διευθυντών στην Περιφέρεια Αττικής. Γι αυτό τα έδωσαν όλα οι υπάρχοντες, αλλά και οι «επίδοξοι»…, μαζί με την Περιφερειακή Αρχή.

Η μάχη συνεχίζεται…

Είμαστε κοντά μέχρι τέλους (23/10) στους συναδέλφους μας για να μην λυγίσουν, συνεχίζουμε την προσπάθεια να πείσουμε τους συναδέλφους μας που έδωσαν αξιολόγηση, να την ανακαλέσουν και συνεχίζουμε να καλούμε τους προϊσταμένους να μην γίνουν αξιολογητές, να μην αποδεχτούν να υλοποιήσουν την απεργοσπαστική, διασπαστική, τιμωρητική τροπολογία Γεροβασίλη.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Εμείς δίνουμε το χέρι σε όποιον θέλει «να σηκωθεί», σε όποιον θέλει να βλέπει τον συναδέλφό του στα μάτια, σε όποιον δεν ξεχνά τι θα πει άνθρωπος…

Ότι πάνω απ’ όλα άνθρωπος είναι αυτός που αντιλαμβάνεται, ονειρεύεται, δημιουργεί, διαμορφώνει το μέλλον του, αγωνίζεται, επαναστατεί…

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ συνεχίζουμε τη μάχη της αποχής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *