Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΣΥΑΠΕ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017
pexels-mohammad-danish-891059
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΣΥΑΠΕ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

Αθήνα  23 /10 /2017

Αριθμ. Πρωτ.:107

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας στην συνεδρίαση στις 17 Οκτώβρη 2017

συζήτησε και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Εκλέχτηκε νέα Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου η συναδέλφισσα Φιλιππία Κοχλιαρίδου, μετά την παραίτηση του συναδέλφου Δημήτρη Παγωνίδη.
  2. Κατέληξε στο πλαίσιο διεκδίκησης που θα καταθέσει η Ομοσπονδία για την υπογραφή Ειδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους εργαζόμενους των Περιφερειών, καθώς και τις ενέργειες, τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις, που πρέπει να προχωρήσουμε το επόμενο διάστημα, τόσο για την Συλλογική Σύμβαση, όσο και και για τις γενικότερες εξελίξεις.

Ήδη έχουν ληφθεί αποφάσεις για απεργιακές κινητοποιήσεις που θα προκηρυχτούν με την κατάθεση του νέου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και του νέου συνδικαλιστικού νόμου, που θέλει να επιβάλλει περιορισμούς στην οργάνωση της δράσης, της κινητοποίησης και του αγώνα των εργαζομένων.

Ο χρονικός προσδιορισμός των κινητοποήσεων που αφορούν τα ιδιαίτερα «δικά» μας ζητήματα θα γίνει από το Δ.Σ.

  1. Συζήτησε για την πορεία της ΑΠΟΧΗΣ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ και την σημαντική μάχη που έδοσαν και οι εργαζόμενοι των Περιφερειών ενάντια στην αντιδραστική αξιολόγηση.
  2. Αποφάσισε την έκδοση καταγγελίας για τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, που δεν υλοποίησαν την απόφαση των συνδικαλιστικών οργάνων και αξιολογήθηκαν ή και αξιολόγησαν συναδέλφους τους.
  3. Συζήτησε για την πορεία των Οργανισμών καθώς και όλων των εργασιακών ζητημάτων τα οποία ταλανίζουν τους συναδέλφους και για τα οποία θα εκδοθούν συγκεκριμένες ανακοινώσεις από την Ομοσπονδία και θα πραγματοποιηθούν ανάλογες παρεμβάσεις.
  4. Συζήτησε την πορεία των οικονομικών των πρωτοβάθμιων Συλλόγων, όπου η συντριπτική πλειοψηφία όσων είχαν προβλήματα στο Συνέδριο, έχουν ήδη δρομολογήσει την επίλυσή τους και την οικονομική τους τακτοποίηση. Εξέτασε επίσης ιδιαίτερα προβλήματα ορισμένων Συλλόγων.
  5. Συζήτησε τα προβλήματα, που σχετίζονται με την εκλογική διαδικασία των Υ.Σ. στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικές ανακοινώσεις για όλα τα ζητήματα που απαιτείται.

ΓΙΑ ΤΟ Γ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΧΛΙΑΡΙΔΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΚΑΜΠΟΥΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Γ.Σ. ΟΣΥΑΠΕ 17-10-2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *