Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΞΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Untitled
ΕΞΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα  13-9-2017

Αρ. Πρωτ.: 179

ΕΞΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με τις «ευλογίες» κυβέρνησης και Περιφερειακής Αρχής, η Παγκόσμια Τράπεζα αλωνίζει στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.

Δεν την έπιασε ο πόνος για τις υπηρεσίες μας, ούτε για την υποστελέχωση, ούτε για την έλλειψη εξοπλισμού και μέσων, ούτε για τη «φτώχεια» μας, ούτε για τις αρμοδιότητες, που συνεχώς αφαιρούνται, εκχωρούνται, ιδιωτικοποιούνται. Ίσα-ίσα που αυτοί τις εισηγούνται…

Θέλει να «αξιολογήσει» τις υπηρεσίες μας, συγκεκριμένα τώρα τις Δ/νσεις Υγειονομικών Ελέγχων προκειμένου να προχωρήσει σε στοχευμένες!!! παρεμβάσεις στην αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου, ενόψει του προωθούμενου νόμου για την εποπτεία των οικονομικών δραστηριοτήτων και αγοράς προϊόντων.

Δηλαδή μελετάει, πως θα προσαρμόσει τον συγκεκριμένο ελεγκτικό μηχανισμό στη στήριξη της επιχειρηματικότητας, στην απλοποίηση των διαδικασιών ώστε να μην αποτελούν «βάρος» οι έλεγχοι, στον ελεύθερο ανταγωνισμό, στην ανενόχλητη δράση του μεγάλου κεφαλαίου, στην ενίσχυση της λογικής της ανταποδοτικότητας των δημοσίων υπηρεσιών.

Αυτά αποτελούν τα εργαλεία της κυβέρνησης για να προωθήσει τη «δίκαιη ανάπτυξη», αυτοί είναι οι συνοδοιπόροι της για να οικοδομήσει ένα κράτος στην υπηρεσία των επιχειρηματικών ομίλων.

Ας μην τους δώσουμε όπλα να μας χτυπάνε… Έξω από τις υπηρεσίες μας η Παγκόσμια Τράπεζα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΕΞΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *