Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ
Untitled
ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Αθήνα  25/9/2017

Αρ. πρωτ.: 194

Προς

                                       Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Σας γνωστοποιούμε ότι με βάση τη συμφωνία και τη σύμβαση που έχουν συνυπογράψει ΑΔΕΔΥ – ΟΑΣΑ για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών, αυτές θα χορηγηθούν σύμφωνα με τα αναφερόμενα στη σχετική επισυναπτόμενη ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ.

Ιδιαίτερα όσον αφορά την διαδικασία

Ο ΣΥΠΑ καλεί τα μέλη του και μόνο, που επιθυμούν κάρτα απεριορίστων διαδρομών ετήσια ή εξαμηνιαία, να προσκομίσουν στα γραφεία του Συλλόγου:

1) τα καταθετήρια ανά Δ/νση, Κτίριο ή Περιφερειακή Ενότητα, ορίζοντας κάποιον υπεύθυνο με το χρηματικό ποσό που θα καταθέσουν στον λογαριασμό του Συλλόγου στην ALPHA BANK ΙΒΑΝ GR33 0140 2320 2320 0200 1000 089 και συγκεντρωτική κατάσταση,

2) δύο (2) φωτογραφίες για κάθε κάρτα {(1) φωτογραφία για όσους ανανεώνουν την εξαμηνιαία κάρτα που έβγαλαν στην αρχή της χρονιάς},

3) τα στοιχεία των ενδιαφερόμενων συμπληρωμένα στην συνημμένη φόρμα (Πίνακας Περιγραφής Υποχρεωτικών Πληροφοριών Προσωποποίησης). Δεν χρειάζεται να το προσκομίσουν όσοι ανανεώνουν την εξαμηνιαία κάρτα που έβγαλαν στην αρχή της χρονιάς και τα στοιχεία που είχαν γράψει στη παραπάνω φόρμα δεν έχουν αλλάξει.

Γνωρίζουμε στα ενδιαφερόμενα μέλη ότι:

α) Η προσκόμιση των καταθετηρίων με τον συγκεντρωτικό πίνακα, των φωτογραφιών και των στοιχείων των ενδιαφερόμενων στην συνημμένη φόρμα, πρέπει να γίνει τη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 στη Γενική Συνέλευση.

β) Η παράδοση των καρτών θα γίνει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, στα γραφεία του Συλλόγου και ώρες 12:00-13:00.

Σημειώνουμε επίσης ότι:

  • Οι συνάδελφοι μόνιμοι ή συμβασιούχοι που ήρθαν πρόσφατα στην Περιφέρεια Αττικής αλλά και όσοι έχουν παραλείψει μέχρι σήμερα να εγγραφούν στο Σύλλογο, μπορούν να βρουν την Αίτηση Εγγραφής στο Site του συλλόγου https://syllogospatt.wordpress.com/ στη δεξιά πλευρά κάτω από τα άρθρα και να τη στείλουν στο e-mail του Συλλόγου ή να τη δώσουν στον υπεύθυνο που θα μεταφέρει τα δικαιολογητικά στα γραφεία του Συλλόγου ή στα μέλη του Δ.Σ.
  • Στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου μπορεί επίσης το κάθε μέλος να μεταφέρει το ποσό της αξίας της κάρτας που χρειάζεται, από το λογαριασμό του, με την αιτιολογία «κάρτα ΟΑΣΑ», και να δώσει το αποδεικτικό της συναλλαγής στον υπεύθυνο που θα μεταφέρει το σύνολο των δικαιολογητικών στα γραφεία του Συλλόγου.

Οι τιμές για την έκδοση των καρτών σύμφωνα με τη σύμβαση ΑΔΕΔΥ-ΟΑΣΑ έχουν ως εξής:

Α. ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:

    ονομαστικής αξίας 330€ – 15% = 280,50 €

    ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:

    ονομαστικής αξίας 170€ – 13% = 147,90 €

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλας-Πειραιάς-Κορωπί), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια. Δεν ισχύουν στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί –Αεροδρόμιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ θεσμοθετήθηκε αποζημίωση επιβατών κατόχων καρτών απεριορίστων διαδρομών σε περιπτώσεις απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα Συγκοινωνιακά Μέσα. Συνεπώς, οι κάτοχοι ετήσιων καρτών που περιλάμβαναν τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2017 δικαιούνται αποζημίωση, η οποία υπολογίζεται για τους κατόχους ετήσιας κάρτας για όλα τα μέσα σε 1,5€.

Οπότε, για τους κατόχους ετήσιων καρτών που περιλάμβαναν τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2017, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:

ονομαστικής αξίας 330€ – 15% = 280,50 -1,50 = 279€

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Σας κάνουμε γνωστό ότι οι κάρτες που λήγουν τον Σεπτέμβριο του 2017, θα ανανεωθούν αρχικά με χάρτινες (στέλεχος – κουπόνια) και στην πορεία θα αντικατασταθούν με ηλεκτρονικές κάρτες. Για την έκδοσή τους απαιτούνται -σύμφωνα και με την ανακοίνωση του ΟΑΣΑ- στοιχεία όπως αυτά αναγράφονται στην επισυναπτόμενη φόρμα (Πίνακας Περιγραφής Υποχρεωτικών Πληροφοριών Προσωποποίησης), με την επιφύλαξη στο ποια από αυτά θα χρησιμοποιηθούν ή όχι, αν θα αλλάξουν ή αν θα ζητηθούν περισσότερα στοιχεία.

Συγκεκριμένα η σύμβαση μας με τον ΟΑΣΑ τονίζει:

«…θα θέλαμε να σας υπενθυμίζουμε ότι στο προσεχές διάστημα προβλέπεται η μετάβαση στο Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου. Για να εξελιχθεί η μετάβαση ομαλά παρακαλούμε για την έγκαιρη εκ μέρους σας προετοιμασία και αποστολή των στοιχείων που θα ζητηθούν, προσθέτοντας σε αυτά τόσο τον τύπο της κάρτας που προμηθεύεται κάθε εργαζόμενος/μέλος, όσο και την ημερομηνία έναρξης ισχύος της προαναφερθείσας κάρτας. Με αυτόν τον τρόπο θα προσωποποιηθούν οι κάρτες εύκολα και θα φορτωθούν αυτόματα με την εναπομείνασα αξία τη στιγμή της μετάβασης.»

Όσοι δεν επιθυμούν να δώσουν τα στοιχεία τους που απαιτεί η σύμβαση συνιστούμε να μην ανανεώσουν ή για όσους σκέπτονται για πρώτη φορά να αγοράσουν κάρτα, να μην προβούν στην αγορά της γιατί κατά τη μεταβατική διαδικασία της αντικατάστασης της με την ηλεκτρονική κάρτα, θα χάσουν την εναπομείνασα αξία της κάρτας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ Πίνακας Περιγραφής Υποχρεωτικών Πληροφοριών Προσωποποίησης

ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ Προς όλες τις ομοσπονδίες και τα πρωτοβάθμια σωματεία του Δημοσίου των Ν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *