Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 19-7-2017
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 19-7-2017

Αθήνα 21-7-2017

Αρ. Πρωτ.: 158

Προς

                                       Όλα τα μέλη του Συλλόγου

 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 19-7-2017

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στην έκτακτη  συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19-7-2017 με παρόντα τα 17 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Κυριάκος Κοντούδης, Θανάσης Πατουλιάς, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Αριάδνη Παγανέλη, Βάντα Αγάκου, Παναγιώτης Ντόντος, Γιώργος Ηλιόπουλος, Σωτήρης Δοξακίδης, Βαγγέλης Καζάκος, Κυριακόπουλος Γιώργος, Ιωάννα Στασινοπούλου, Πράσινος Ανδρέας, Κορκίδου Σωτηρία, Ηλίας Καπόγιαννης,  Ιωακειμίδου Νικολέτα συζήτησε για τα ζητήματα και τις εξελίξεις, που περιέχονταν στην ημερήσια διάταξη και συγκεκριμένα:

  1. Τροποποίηση Οργανισμού Περιφέρειας Αττικής.
  2. Νομοσχέδιο Υπουργείου Εσωτερικών.
  3. Διάφορα.

Μετά από διαλογική συζήτηση έλαβε κυρίως τις παρακάτω αποφάσεις: 

  1. Να επιστρέψει στην Περιφερειακή Αρχή με αρνητική Γνώμη την Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, με αιτιολογία που αναλύεται στο αριθμ. πρωτ. 157/20-7-2017 σχετικό κείμενό μας.
  2. Να προχωρήσει σε κινητοποίηση και συγκέντρωση, με προκήρυξη 3ωρης ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Τετάρτη 26 Ιουλίου, από τις 00 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου εκφράζοντας τη διαμαρτυρία μας για το Νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) – Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α. – Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Εσωτερικών, που συζητιείται ήδη στη Βουλή και δεν ικανοποιεί κανένα αίτημά μας.
  3. Να καλέσει τα πρωτοβάθμια Σωματεία των Περιφερειών να αναλάβουν κι αυτά δράση και να προχωρήσουν σε αντίστοιχες κινητοποιήσεις, προκειμένου να απαιτήσουμε πιο αποιτελεσματικά την διεκδίκηση των αιτημάτων μας, τη στιγμή μάλιστα που με επιλογή συγκεκριμένων παρατάξεων δεν συνεδρίασε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και δεν προχώρησε σε γενικευμένη κινητοποίηση ενάντια στην μεθοδευμένη απαξίωση των εργαζομένων των Περιφερειών από το ΥΠΕΣ, όπως αυτή εκφράζεται με το συγκεκριμένο Νομοσχέδιο.
  4. Χαρακτηρίζει απαράδεκτη την νέα εγκύκλιο για την αξιολόγηση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που δίνει παράτυπα νέες προθεσμίες και απευθύνει νουθεσίες…. Η ανακοίνωσή μας με αριθμό 154/14-7-2017 και τίτλο «Απαιτούμε τώρα την απαλοιφή των κριτηρίων της αξιολόγησης και της συνέντευξης από τις διαδικασίες της επιλογής θέσεων ευθύνης, της κινητικότητας και των μετατάξεων» δίνει απάντηση και διατυπώνει τα σχετικά αιτήματά μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ζητά από τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις και τις δράσεις του Συλλόγου.

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 19-7-17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *