Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ E-MAIL
Untitled
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ E-MAIL

Αθήνα 12 -7-2017

Αρ. Πρωτ.: 150

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ

ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ EMAIL

Κανείς συνάδελφος δεν θα περίμενε μια διαφορετική απάντηση στην 129/16-6-17 ανακοίνωση του Συλλόγου με τίτλο «Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ», από τον μοναδικό σε όλο το δημόσιο Διευθυντή (αναπληρωτή), που έστειλε «εντέλλεστε» για την αξιολόγηση και απείλησε με πειθαρχικές διώξεις τους υπαλλήλους της υπηρεσίας, που προΐσταται.

Ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως «ευεργέτης» μόνο με ένα λιβελογράφημα θα μπορούσε να απαντήσει στην καταγγελία-αναφορά των συναδέλφων του, της Δεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου του Βόρειου Τομέα.

Δεν μας κάνει εντύπωση το «ποίημά» του, αφού ως (πρώην) συνδικαλιστής του κυβερνητικού συνδικαλισμού (επί Νομαρχίας Αθήνας) δεν θα μπορούσε παρά να υιοθετεί και τα έωλα επιχειρήματά της.

Κι όσο για την Περιφερειακή Αρχή, για «τα θεσμικά όργανα που του εμπιστεύονται την ευθύνη λειτουργίας της Υπηρεσίας», να τον χαίρονται…!!!

Τέλος, είναι πασιφανές ότι κανείς δεν είναι με το ζόρι στο Σύλλογο… Εξάλλου πάντα απέναντι στη συλλογική δράση και διεκδίκηση στέκονταν οι εκπρόσωποι και τα στηρίγματα του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, αυτοί που φοράνε το κουστουμάκι τους κατά περίπτωση (υπηρεσιακό, συνδικαλιστικό κλπ).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *