Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Untitled
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αθήνα , 1-6-2017

Αριθμ. Πρωτ.: 113

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΡΙΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΩΡΑ 12:30

Στα Γραφεία του Συλλόγου μας, Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

(Στάση μετρό Συγγρού-ΦΙΞ)

ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣH ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Συνάδελφοι έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Η τελευταία καταδικαστική απόφαση κατά τριών συναδέλφων δεν μας επιτρέπει άλλο εφησυχασμό. Υπηρεσίες υποστελεγχωμένες που λειτουργούν μόνο και μόνο από το φιλότιμο των εργαζομένων, χωρίς τα στοιχειώδη για να κάνουμε την δουλειά μας. Δεν έχουμε υπηρεσιακά αυτοκίνητα, βενζίνη, υπολογιστές, πρώτες ύλες συντήρησης οδών, αναλώσιμα υλικά. Έχουμε όμως ανά πάσα στιγμή τον κίνδυνο να βρεθούμε στις δικαστικές αίθουσες αφού μας καταλογίζουν όλη την ευθύνη, στους εργαζόμενους και μόνο σ’ αυτούς, για όλα τα προβλήματα που έχουν τα δημόσια έργα. Η κυβέρνηση εφαρμόζοντας τα μνημόνιά της, έχει βάλει κόφτη στους πόρους που απαιτούνται για ασφαλή έργα και κοινωνικές ανάγκες, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο που βάζει την ανθρώπινη ζωή. Η περιφερειακή αρχή τα έχει βάλει όλα στον αυτόματο πιλότο. Βρίσκεται σε ευγενή άμιλλα με την κυβέρνηση ποιός θα εξυπηρετήσει καλύτερα τους επιχειρηματικούς ομίλους (Συγγελίδη, Μπόμπολα, Μελισσανίδη, Αλαφούζο). Για τους συναδέλφους τίποτα. Είναι ενδεικτική η παντελής απουσία τους από το δικαστήριο που δικάζονταν οι συνάδελφοί μας για δύο ολόκληρες μέρες. Δεν βρέθηκε ούτε ένας παράγοντας της περιφερειακής αρχής να εκδηλώσει την στήριξή του στους εργαζόμενους, ούτε ένας δικηγόρος από την Περιφέρεια να ενισχύσει την παρουσία τους.

Φτάνει πιά. Ήρθε η ώρα να οργανώσουμε την δράση μας για να αντιμετωπίσουμε τις διώξεις μαζικά και όχι ο καθένας μόνος του.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ – ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *