Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΠΑ
Untitled
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΠΑ

Αθήνα  6-6-2017

Αρ. Πρωτ.: 116

Προς

Τα μέλη του Συλλόγου

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Δ.Σ. προσπαθεί να παρέχει πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση σε όλους τους συναδέλφους για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Η αποστολή των ανακοινώσεων γίνεται με τη χρήση υπηρεσιών δωρεάν αποστολής email οι οποίες όμως έχουν περιορισμούς τόσο στον αριθμό των διευθύνσεων αποστολής, όσο και στον αριθμό των email που μπορούμε να στέλνουμε κάθε μήνα, με αποτέλεσμα να στέλνουμε πολλές ανακοινώσεις σε ένα email γεγονός που γνωρίζουμε ότι δεν διευκολύνει την ενημέρωση σας.

Στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε την ενημέρωση των συναδέλφων και προκειμένου να μην αγοράσουμε υπηρεσίες αποστολής email, δημιουργήσαμε έναν ακόμα δωρεάν λογαριασμό αποστολής email και επικαιροποιήσαμε τον κατάλογο των διευθύνσεων αποστολής με τα στοιχεία επικοινωνίας που στείλατε στο Σύλλογο. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους της Δ/νσης Πληροφορικής που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.

Έτσι στο εξής ως αποστολέας των ανακοινώσεων του Συλλόγου θα φαίνεται ή «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» ή «sypat».

Παρακαλούμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους των γραμματειών των υπηρεσιών να ενημερώσουν όλους τους συναδέλφους ώστε όποιος συνάδελφος δεν λαμβάνει τα email να στείλει τα στοιχεία επικοινωνίας του στο Σύλλογο και να προστεθούν στη λίστα διανομής.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ EMAIL ΣΥΛΛΟΓΟΥ-116

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *