Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 6-6-2017
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 6-6-2017

Αθήνα 8-6-2017

Αρ. Πρωτ. : 121

Προς

Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 6-6-2017

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6-6-2017 με παρόντα τα 15 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Κυριάκος Κοντούδης, Στεβή Ειρήνη, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Παναγιώτης Ντόντος, Γιώργος Ηλιόπουλος, Σωτήρης Δοξακίδης, Βαγγέλης Καζάκος, Φωτεινός Σταύρος, Πνακάς Χάρης, Γεμενετζή Βασιλική, Κορκίδου Σωτηρία, Απόστολος Τσιάμας, Ιωακειμίδου Νικολέτα, συζήτησε για τα ζητήματα και τις εξελίξεις, που περιεχόνταν στην ημερήσια διάταξη και συγκεκριμένα: Εξελίξεις. Εργασιακά & προγραμματισμός δράσης, παρεμβάσεων και κινητοποιήσεων –Οικονομικά – Πολιτιστικά -Διάφορα.

Μετά από διαλογική συζήτηση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

 1. Ενέκρινε τις ενέργειες και δράσεις που έγιναν από το προηγούμενο ΔΣ έως σήμερα.
 2. Ενέκρινε τις ενέργειες σε σχέση με την αγορά του νέου κτηρίου στο Περιστέρι, από την Περιφέρεια Αττικής και συζήτησε τα από εδώ και πέρα βήματα, αναδεικνύοντας τις επιδιώξεις που φαίνεται να υπάρχουν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα (σχετικές ανακοινώσεις αρ. πρωτ. 115 & 117).
 3. Προγραμμάτισε περιοδείες & συγκεντρώσεις στις υπηρεσίες για την υλοποίηση της απόφασης για ΑΠΟΧΗ από τις διαδικασίες της αξιολόγησης.
 4. Συζήτησε το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων που έχει αποφασιστεί από την Ομοσπονδία ξεκινώντας τον Ιούνιο, ως απάντηση στην υποστελέχωση, την υποβάθμιση των υπηρεσιών μας, το τσάκισμα δικαιωμάτων μας, το φόρτωμά μας με βάρβαρα μέτρα, ως απάντηση στις αρνητικότερες εξελίξεις, που προμηνύει ο νέος «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», που έρχεται.
 5. Έγινε ενημέρωση για τη ρύθμιση του ζητήματος των εξετάσεων οδήγησης.
 6. Αποφασίστηκε η συμμετοχή μας στο διήμερο Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης Συνδικάτων, στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 24 Ιούνη και την Κυριακή 25 Ιούνη 2017, με κάλεσμα συμμετοχής συναδέλφων στο συλλαλητήριο στις 24/6 (μεταφορά με πούλμαν).
 7. Το προχώρημα των απαραίτητων ενεργειών για την υλοποίηση της έγκρισης από το Υπουργείο Εργασίας, φιλοξενίας 100 παιδιών συναδέλφων μας στην κατασκήνωση της Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής. Προώθηση ταυτόχρονα του αιτήματός μας για νομοθετική ρύθμιση της κάλυψης από την Περιφέρεια των κατασκηνωτικών εξόδων.
 8. Εγκρίθηκαν οι δαπάνες, που πραγματοποιήθηκαν και προϋπολογίστηκαν νέες (αγορά εξοπλισμού χρήσης κειμενογράφου, επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων συνδρομών κλπ).
 9. Αποφασίστηκαν οι επόμενες πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου, που περιλαμβάνουν

    α. την πραγματοποίηση έκθεσης ζωγραφικής από τους συναδέλφους μας        εικαστικούς στην Αίγινα (Πύργος του Μάρκελλου/ κτήριο της προσωρινής κυβέρνησης πριν τον Καποδίστρια) στις 14, 15 & 16 Ιουλίου 2017,

  β. την διερεύνηση πραγματοποίησης μονοήμερης επίσκεψης-εκδρομής στην Αίγινα, την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης, στις 15/7.

  γ. την πραγματοποίηση της έκθεσης Εικαστικών στην Πινακοθήκη Λασκαρίδη στη Καλλιθέα με θέμα «Γυναίκα», από 2 έως 16 Οκτώβρη 2017, με συνδιοργανωτή την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας.

 1. Πραγματοποίηση παρέμβασης στην Περιφερειακή Αρχή, σε συνέχεια της απάντησης της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού, για την χρήση του λογαριασμού ΛΑΕΚ για μεταπτυχιακά από τους συναδέλφους ΙΔΑΧ.
 2. Έγκριση χρησιμοποίησης και νέου mail από το Σύλλογο, «sypat», εκτός από  «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ».
 3. Συζήτησε για τις ποινικές, αστικές ευθύνες και τους καταλογισμούς που αντιμετωπίζουν συνάδελφοι των Τεχνικών υπηρεσιών. Ακολούθησε η προγραμματισμένη σύσκεψη, όπου αποφασίστηκαν συγκεκριμένες παρεμβάσεις και τέλος τέθηκαν και τα νέα προβλήματα, που έχουν προκύψει στην καθαριότητα κτηρίων, στην καθυστέρηση πληρωμής υπερωριών κλπ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ζητά από τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις και τις δράσεις του Συλλόγου.

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 6-6-17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *