Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ
Untitled
ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ

                                                Αθήνα 12-5-2017

                                            Αρ. Πρωτ.: 92

Οι εργατικοί αγώνες θα βάλουν στη θέση που του αξίζει τον Τζήμερο και τα στηρίγματά του  

Το γνωστό φασιστοειδές Θάνος Τζήμερος, εχθρός κάθε οργανωμένης λαϊκής αντίδρασης, έσκιζε προκλητικά για άλλη μια φορά αφίσες του ΠΑΜΕ, που είχαν τοποθετηθεί έξω από το Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών στο χώρο της Γενικής μας Συνέλευση και καλούσαν σε ξεσηκωμό και συμμετοχή των εργαζομένων στην Πανεργατική Απεργία στις 17 Μάη.

Όταν του ζητήθηκε ο λόγος επιτέθηκε με ύβρεις και προπηλάκισε όποιον έβρισκε και χτύπησε την Περιφερειακή Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρα Μπαλού.

Δεν είναι πρώτη φορά που μας απασχολεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Δύο μέρες πριν την πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 24 Νοέμβρη 2016 είχε συμβεί το ίδιο και είχαμε εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό, εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, στοιχειώνουν τον Τζήμερο, πιστό υπηρέτη των αφεντικών του, γι’ αυτό και πάντα του προσφέρουν δημόσιο βήμα, που απαιτούν σιγή νεκροταφείου για τα νέα βάρβαρα μέτρα Κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΔΝΤ.

Να είναι σίγουρος ότι οι εργατικοί αγώνες θα τον βάλουν στη θέση που του αξίζει μαζί με τα στηρίγματά του, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *