Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Untitled
ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα  15-5-2017

Αρ. Πρωτ.: 96

Προς:

τον Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Θέμα: Αίτημα για συζήτηση και λήψη απόφασης στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την κάλυψη των κατασκηνωτικών εξόδων των παιδιών των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής.

Στις 8-5-17 απευθύναμε με το αρ. πρωτ. 87 έγγραφό μας αίτημα για κάλυψη των κατασκηνωτικών εξόδων των παιδιών μας στην Περιφερειάρχη Αττικής κ Ρ. Δούρου, που αποτελούσε συνέχεια αρκετών σχετικών εγγράφων.

Τονίζαμε, ότι εδώ και χρόνια προσπαθούμε να λύσουμε τα ζητήματα που σχετίζονται με την κάλυψη των κατασκηνωτικών αναγκών, καθώς και της συμμετοχής σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και Παιδικούς Σταθμούς των παιδιών των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής.  Επισημαίναμε, ότι παρά τις ρυθμίσεις που προτείναμε για τη λειτουργία κατασκήνωσης στην Περιφερειακή Αρχή και το Υπουργείο Εσωτερικών και παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις,  όλα παραμένουν μετέωρα.

Οι ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών είναι μεγάλες και το βάρος που πέφτει κάθε καλοκαίρι στους γονείς είναι δυσβάσταχτο.

Από την διερεύνηση των αναγκών που έχουμε κάνει προκύπτει πως έχουμε 200 παιδιά, για τα οποία πρέπει να βρεθεί λύση από το φετινό καλοκαίρι.

Για το λόγο αυτό ΖΗΤΑΜΕ να ληφθεί απόφαση κάλυψης των κατασκηνωτικών εξόδων των παιδιών μας.

Παίρνοντας υπόψη την ΚΥΑ 6199/267/2017 των Υπουργών Εργασίας και Οικονομικών περί «Κατάρτισης προγράμματος διαμονής παιδιών χαμηλόμισθων εργαζομένων και ανέργων σε κατασκηνώσεις», όπου ορίζεται το ημερήσιο τροφείο στα 30,00€ ημερησίως, συμπεριλαμβανομένων όλων των επιβαρύνσεων για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης, ΖΗΤΑΜΕ την κάλυψη ανάλογου ποσού για μια κατασκηνωτική περίοδο.

Θεωρούμε ότι το ζήτημα αυτό πρέπει να αποτελέσει θέμα συζήτησης και λήψης απόφασης από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ώστε να δοθεί άμεσα λύση.-

Κοιν/ση

Παρατάξεις ΠΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ Π.Σ. ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *