Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΤΡΟ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΚΗΦΙΣΟΥ 62 ΣΕ ΧΑΡΤΗ
Untitled
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΤΡΟ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΚΗΦΙΣΟΥ 62 ΣΕ ΧΑΡΤΗ

Ακολουθούν δύο σύνδεσμοι:

  1. Η διαδρομή από το Μετρό Αγ. Αντώνιος  μέχρι το κτίριο της Λεωφ. Κηφισού 62 από δορυφόρο.  Η γραμμή με κίτρινο χρώμα απεικονίζει την πραγματική διαδρομή. Η γραμμή με κόκκινο χρώμα απεικονίζει τη γραμμή της Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Π.Α. (ΑΔΑ: ΩΘΣΧ7Λ7-ΓΡ5).
  2. Το βίντεο της παραπάνω διαδρομής σε πραγματικό χρόνο.

1) Κατεβάστε τη διαδρομή Μετρό Αγ. Αντώνιος – Κηφισού 62

2) https://youtu.be/Eoq1VYZtdOw

Αφού η διαδρομή από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ στα Σεπόλια έως το κτίριο της Λ.Κηφισού…, στο Περιστέρι, που επιθυμεί σφόδρα να αγοράσει η Περιφερειακή Αρχή Αττικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ, βγήκε εκτός προδιαγραφών και δεδομένων διακήρυξης από την 1η Επιτροπή Καταλληλότητας επιλέγεται μια άλλη!!!

Μια άλλη διαδρομή την οποία την κόβει και τη ράβει στα μέτρα της για να βγει εντός προδιαγραφών!!!

Αυτό έκανε η πλειοψηφία της Οικονομικής Επιτροπής Αττικής και θεωρεί ότι είναι εντός των όρων της διακήρυξης η απόσταση του προωθούμενου για αγορά κτιρίου από  το σταθμό του Αγίου Αντωνίου τώρα…

Για να βγουν δε τα 1200 μέτρα, που ορίζονται στη διακήρυξη πρέπει να περάσεις μέσα από παρτέρια, μέσα από πολυκατοικίες… και να μετρήσεις τα μέτρα μόνο έως το πίσω μέρος του κτιρίου, όχι μέχρι την είσοδο!!!

Όσο για τις υπόλοιπες πλευρές της προσβασιμότητας τι να πεις…

Για να περπατήσεις μόνο 1200 μέτρα εκτός απ’ τα παρτέρια κλπ δεν πρέπει να περάσεις από διάβαση πεζών, δεν πρέπει να έχεις την απαίτηση να περπατήσεις σε πεζοδρόμιο….

Φαίνεται πως για όλα αυτά τα προτερήματα… η Οικονομική Επιτροπή για λογαριασμό της Περιφερειακής Αρχής των ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ αποφάσισε να διαθέσει αρκετά εκατομμύρια για να αγοράσει  το κτίριο αυτό στον Κηφισό…

Γιατί τα κελεπούρια – άψυχα και έμψυχα –  δεν μπορεί να τα αφήνουν να χάνονται !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *