Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΟΥ
Untitled
ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΟΥ

Αθήνα 24 -4-2017

Αρ. Πρωτ.:64

ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΟΥ

Ο Σ.Υ.Π.Α., στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, προτίθεται να δημιουργήσει ομάδα ποδοσφαίρου 5Χ5, με σκοπό να συμμετέχει στο φετινό εργατικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργανώνει το ΠΑ.Μ.Ε.. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα διοργανώνεται για δωδέκατη χρονιά και συμμετέχουν σε αυτό Σωματεία και Σύλλογοι από το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα. Φέτος, είναι αφιερωμένο στην πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Καλούμε λοιπόν, όλους τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή στην  ομάδα ποδοσφαίρου 5Χ5 και να συμμετέχουμε με το Σύλλογο μας στο πρωτάθλημα αυτό. Η συμμετοχή μας σηματοδοτεί την αντίθεση μας στην αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων τόσο στη λεγόμενη «ειρηνική» περίοδο, όσο και στον πόλεμο, που είναι η συνέχιση αυτής ακριβώς της άδικης πολιτικής τους με τα όπλα.

Στόχος είναι να κάνουμε και τον αθλητισμό δική μας υπόθεση ξεπερνώντας τα εμπόδια που μας καθηλώνουν στον «καναπέ».  Από θεατές λοιπόν και στη γωνία βγαίνουμε στο προσκήνιο και σκοράρουμε ενάντια στην εμπορευματοποίηση του αθλήματος, τον άθλιο παραγοντισμό των ΠΑΕ, τα στοιχήματα και τις ουσίες. Εντοπίζουμε τον πραγματικό αντίπαλο, αποκρούουμε με αλληλεγγύη την επίθεσή του και περνάμε στην αντεπίθεση. Οι εργαζόμενοι με σύστημα, οργάνωση και πάνω απ’ όλα με τη δική μας ομάδα μπορούμε να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή και κόντρα στα στημένα προγνωστικά να κερδίσουμε αυτά που μας ανήκουν.

Συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα από εμάς για εμάς!

 Ο Αθλητισμός είναι σύγχρονο δικαίωμα όλων των εργαζομένων, των ανέργων και των παιδιών τους και η πρόσβαση σε αυτό δεν πρέπει να εξαρτάται απ’ την τσέπη μας. Με τη συμμετοχή μας αναδεικνύουμε την ανάγκη που υπάρχει σήμερα για σύγχρονες υποδομές και εγκαταστάσεις όπου οργανωμένα θα προάγεται ο μαζικός Αθλητισμός.

Απαιτούμε τα χρήματα της Περιφέρειας να επιστρέφονται στο λαό ως υπηρεσίες που ικανοποιούν πραγματικές ανάγκες και όχι να ξοδεύονται με κριτήριο τα κέρδη των μεγάλων ομίλων.

Αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την ενασχόληση μας με το ποδόσφαιρο, γενικότερα με τον αθλητισμό, ως μια διαδικασία που συμβάλλει στην ταξική ενότητα και στην αλληλεγγύη των εργαζομένων απέναντι στο εκμεταλλευτικό σύστημα που μας εξαθλιώνει.

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι καλύτερος αλλά το να αγωνιζόμαστε. Άλλωστε, όπως λέει και ο ποιητής, αν αγωνιστείς μπορεί και να χάσεις. Αν δεν αγωνιστείς έχεις ήδη χάσει.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Μάη και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 26 Απριλίου στα κάτωθι τηλέφωνα:

Δοξακίδης Σωτήρης   6932473523

Καζάκος Βαγγέλης     6972820724

Κοντούδης Κυριάκος  6983634278

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *