Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΓΙΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ
Untitled
ΓΙΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Αθήνα  26-4-2017

Αρ. Πρωτ.: 72

ΓΙΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Ο Σύλλογός μας τιμά τον φετινό γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς οργανώνοντας ενημερωτικές εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις.

Θυμόμαστε το διαχρονικό μήνυμα της Πρωτομαγιάς. Τιμάμε όλους τους αγωνιστές της εργατικής τάξης και συνεχίζουμε να διεκδούμε τα δίκια μας, τη ζωή μας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ & ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

Επειδή το Δ.Σ. του Συλλόγου χρειάζεται να παραστεί στη συνάντηση με την Οικονομική Επιτροπή την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 9.30 πμ, προκειμένου να συζητηθούν οι αντιρρήσεις του σχετικά με την αγορά του νέου κτιρίου, προχώρησε στις παρακάτω αλλαγές ως προς τις ημερομηνίες των εκδηλώσεων:

Καλούμε τους συναδέλφους :

  1. Την Παρασκευή 28 Απρίλη 2017, στις 12.00 το μεσημέρι, στον Κεντρικό Τομέα, στα γραφεία του Συλλόγου μας, Συγγρού 80-88, Αθήνα (7ος όροφος), με προβολή video, εργατικό τραγούδι από το Μουσικό Σχήμα του Συλλόγου και ομιλία.
  2. Την Δευτέρα 1 Μάη 2017, με συμμετοχή στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση, 10.00 π.μ. στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
  3. Την Τρίτη 2 Μαΐου 2017, στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου της Δυτικής Αττικής, Ηρώων Πολυτεχνείου 78 (1ος όροφος) Ελευσίνα, σε εκδήλωση αφιερωμένη στη Πρωτομαγιά με προβολή video, ομιλία και εργατικό τραγούδι από το Μουσικό Σχήμα του Συλλόγου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΜΟ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ- ΝΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *