Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ
Untitled
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ

Αθήνα 29-3-2017

Αρ. Πρωτ.: 50

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ 10:30

ΣΥΓΓΡΟΥ 15-17, 6ος όροφος

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Η Οικονομική Επιτροπή την Παρασκευή 31 Μαρτίου έχει στην ημερήσια διάταξη την «Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του από 21-3-2017 Πρακτικού της Επιτροπής Καταλληλότητας του άρθρου 13 του π.δ. 242/1996 που αφορά την αρ. πρωτ. 218048/23-112016 Διακήρυξη Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την αγορά ακινήτου που θα λειτουργεί ως κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Αττικής».

Απ’ ότι φαίνεται η νέα Επιτροπή Καταλληλότητας τα βρήκε όλα καλά… και η Περιφερειακή Αρχή «βαφτίζει» το Περιστέρι Αθήνα και ετοιμάζεται να προχωρήσει στο επόμενο βήμα για την αγορά του κτιρίου Λ. Κηφισσού 62-64, στη θέση Ροσινιόλ… το πρώην κτίριο του ΟΠΑΠ.

Είναι απαραίτητο με την παρουσία και την παρέμβασή μας στην Οικονομική Επιτροπή να επαναλάβουμε τις απόψεις μας για το σημαντικό αυτό ζήτημα, να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας για όσα γίνονται παρά την αντίθεσή μας και να απαιτήσουμε :

  • Την στέγαση των υπηρεσιών μας σε κτίρια σύγχρονα, οικονομικά, λειτουργικά, που θα έχουν την αναγκαία προσβασιμότητα για εμάς και τους πολίτες.
  • Την στέγαση των υπηρεσιών του Κεντρικού Τομέα στον Κεντρικό Τομέα και του κεντρικού κτιρίου της Περιφέρειας στην Αθήνα.
  • Την αγορά κτιρίων, που θα πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.
  • Την άμεση επισκευή και συντήρηση όλων των κτιρίων, που στεγαζόμαστε.
  • Την άμεση επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με την θέρμανση-ψύξη και την καθαριότητα των χώρων όλων των υπηρεσιών μας.

Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή να μην προσθέτει κι άλλα προβλήματα, στις καθημερινές δυσκολίες τόσο των οχτακοσίων εργαζομένων, όσο και των εκατοντάδων πολιτών, που είναι υποχρεωμένοι να συναλλάσσονται με την Περιφέρεια.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΟ ΚΤ 31-3-17-50

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *