Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 15-2-2017
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 15-2-2017

Αθήνα 16-2-2017

Αρ. Πρωτ. : 29

Προς

                                   Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 15-2-2017

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15-2-2017 με παρόντα τα 18 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Κυριάκος Κοντούδης, Θανάσης Πατουλιάς, Αριάδνη Παγανέλη, Στεβή Ειρήνη, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Παναγιώτης Ντόντος, Σωτήρης Δοξακίδης, Βάντα Αγάκου, Γεμενετζή Βασιλική, Στασινοπούλου Ιωάννα, Κορκίδου Σωτηρία, Πράσινος Ανδρέας, Μούσιου Αντωνία, Καπόγιαννης Ηλίας, Απόστολος Τσιάμας, Ιωακειμίδου Νικολέτα, συζήτησε για τα ζητήματα και τις εξελίξεις, που περιεχόνταν στην ημερήσια διάταξη και συγκεκριμένα:

 1. Εξελίξεις με τα κτίρια μεταστέγασης υπηρεσιών
 2. Συμμετοχή στο συλλαλητήριο 21 Φλεβάρη
 3. Ορισμός Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
 4. Οικονομικά
 5. Διάφορα

Μετά από διαλογική συζήτηση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις,:

 1. Ενέκρινε τις ενέργειες και δράσεις που έγιναν σε σχέση με τα κτίρια και την μεταστέγαση των υπηρεσιών, διατυπώνοντας σκέψεις και προβληματισμούς για την ανάγκη μεγαλύτερης κινητοποίησης των συναδέλφων, καταδικάζοντας ταυτόχρονα φαινόμενα τρομοκρατίας, που αναφέρθηκαν. Αποφάσισε να συνεχιστεί η συγκέντρωση υπογραφών των συναδέλφων του Κ.Τ. Αθήνας, να φτιαχτεί video με την διαδρομή από το Σταθμό των Σεπολίων έως το προτεινόμενο από την Περιφερειακή Αρχή κτίριο καθώς και να ζητηθεί από την Τοπική Διοικούσα του Παραρτήματος της Αθήνας να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση, με θέμα το κτίριο αυτό. Επαναλάβαμε ότι θέση του Συλλόγου μας είναι η στέγαση όλων των υπηρεσιών σε κτίρια, που θα εξασφαλίζονται ταυτόχρονα και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και η προσβασιμότητα των πολιτών και η εξοικονόμηση πόρων. Καταγγέλθηκαν επίσης οι σκοπιμότητες που κρίβονται πίσω από τους διαφορετικούς όρους των διακηρύξεων (στο Β.Τ. αναζητήθηκαν 2 κτίρια, στο κεντρικό 1 κτίριο, χιλιάδες τ.μ. παραπάνω αναζητήθηκαν από τα δημόσια κτίρια κλπ) και η  διαστρέβλωση των όποιων αντικειμενικών επιχειρημάτων έχουν προβληθεί για το θέμα αυτό.
 1. Συμμετοχή του Συλλόγου μας στο συλλαλητήριο των Σωματείων, που συμπορεύονται (είτε περιστασιακά, είτε σταθερά) με το ΠΑΜΕ, στην Ομόνοια, στις 21-2-2017, στις 6.30 μ.μ., ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα παλιά και νέα, διεκδικώντας ταυτόχρονα τις μισθολογικές μας απώλειες.
 2. Πραγματοποίηση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης μέσα στο Μάρτη.
 3. Πραγματοποίηση Εκδήλωσης για την μέρα της Γυναίκας (8 Μάρτη) στα γραφεία του Συλλόγου και στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου στην Ανατολική Αττική.
 4. Να απαιτήσει την επαναχορήγηση της «προσωπικής διαφοράς», στους συναδέλφους που κόπηκε, μετά την μετάταξή τους με την «ενδοαυτοδιοικητική» κινητικότητα.
 5. Να βγάλει ενημερωτική ανακοίνωση για το ζήτημα της δικαστικής διεκδίκησης του 13ου και 14ου μισθού, που προωθούν συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία.
 6. Να διερευνήσει τις ανάγκες σε κατασκηνώσεις και να προχωρήσει σε παρεμβάσεις επίλυσης του ζητήματος (έστω και προσωρινής).
 7. Εγκρίθηκαν οι δαπάνες, που πραγματοποιήθηκαν.
 8. Αποφασίστηκαν οι επόμενες πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου, που περιλαμβάνουν α. την επίσκεψη στην έκθεση «Εικαστικές Τέχνες και Αντίσταση 1950-1974» την Κυριακή 19-02-2017 (ώρα συγκέντρωσης 12:00 στην είσοδο της Πινακοθήκης -Γερμανικού και Μυλλέρου, πλατεία Αυδή, Μεταξουργείο). β. την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας την 1η Μάρτη (θα γίνει ταυτόχρονα διερεύνηση της αναγκαιότητας χρησιμοποίησης πούλμαν) γ. την δρομολόγηση πραγματοποίησης Εικαστικής Έκθεσης από κοινού με τον Σύλλογο της ΠΕ Φλώρινας και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας (ΟΣΥΑΠΕ).
 1. Έγινε ενημέρωση ότι «επιλύθηκε» το ζήτημα της νομικής κάλυψης των συναδέλφων και μπορούν όσοι χρειάζονται να απευθύνονται στο Σύλλογο για περισσότερες πληροφορίες καθώς και να διερευνηθούν συγκεκριμένες πλευρές, που σχετίζονται με τις αναρρωτικές άδειες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ζητά από τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις και τις δράσεις του Συλλόγου.

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 15-02-2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *