Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Untitled
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Αθήνα  02-12-2016

Αρ. Πρωτ.: 192

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Οι επίμονες και διαρκείς προσπάθειές μας ώστε οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας, ως εργαζόμενοι, στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, να γίνονται εργάσιμη ημέρα, δικαιώθηκαν.

Έτσι, την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκέμβρη ψηφίζουμε για τους εκπροσώπους μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και στο Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων

Η μαζική συμμετοχή όλων μας και σε αυτές τις εκλογές είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, στο ισόγειο του κτιρίου της Συγγρού 80-88, από τις 8.00΄π.μ. έως τις 17.00΄μ.μ.

Καλούμε και πάλι τη Διοίκηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διευκολυνθεί, από τους προϊσταμένους Διευθύνσεων και Τμημάτων, η απρόσκοπτη προσέλευση των συναδέλφων.

Τονίζουμε ότι δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν όλοι συνάδελφοι, ανεξάρτητα από το εάν είναι ή όχι εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου εργαζομένων και ανεξάρτητα από το αν οφείλουν ή όχι συνδρομές στο Σύλλογο.

Το μόνο που θα πρέπει να έχουμε μαζί μας είναι η αστυνομική μας ταυτότητα ή κάποιο άλλο στοιχείο για την απόδειξη της ταυτοπροσωπίας.

Ακόμα, σημειώνουμε ότι στο ψηφοδέλτιο που θα επιλέξουμε πρέπει υποχρεωτικά να βάλουμε σταυρό (βάζουμε μέχρι δύο (2) σταυρούς). Τονίζουμε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει οπωσδήποτε να βάλουμε σταυρό, αλλιώς το ψηφοδέλτιο δεν θα μετρηθεί υπέρ του συνδυασμού, αλλά αντίθετα θα θεωρηθεί άκυρο.

Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, καλούμε τους συναδέλφους να απευθυνθούν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΠΑ.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΣ 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *