Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 4η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Untitled
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 4η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Αθήνα  16 -11-2016

Αρ. Πρωτ.:183

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ 4η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ο Σύλλογός μας με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου και της Γενικής του Συνέλευσης θα συμμετέχει με εκατοντάδες άλλα Σωματεία στην 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ στις 19 και 20 Νοέμβρη 2016, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Θα είμαστε παρόντες στη συζήτηση για τις εξελίξεις, τόσο για την περίοδο της εκδήλωσης της καπιταλιστική κρίσης και της ολομέτωπης επίθεσης που εξαπέλυσαν εναντίον των εργαζομένων οι εργοδοτικές οργανώσεις, οι κυβερνήσεις που τους υπηρετούν και οι διακρατικές τους ενώσεις όπως η ΕΕ και το ΔΝΤ, όσο  και για την περίοδο που έχουμε μπροστά μας, που η επιθετικότητα του κεφαλαίου συνεχίζεται αμείωτη με όλες τις μορφές. Η ταξική ματιά των εξελίξεων θα μας μας δώσει πολύτιμη πείρα, θα αποκρυσταλλώσει συμπεράσματα, που χρειάζεται να αξιοποιήσει το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα για να προχωρήσει μπροστά.

Θα γίνουμε κοινωνοί των εμπειριών και των σκέψεων εκατοντάδων συναδέλφων τόσο από τον δημόσιο τομέα όσο και από τον ιδιωτικό, για το πως δουλεύουν για να προχωρήσει η συσπείρωση των εργαζομένων, η μαζικότητα στα Σωματεία και τους αγώνες, για να χτυπηθεί η μοιρολατρία, αλλά και η λογική της ανάθεσης.

Θα συμμετέχουμε στη συζήτηση για την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων για την κατάργηση των αντεργατικών νόμων, την κάλυψη των απωλειών σε μισθούς και κοινωνικές παροχές, για σταθερή δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

Θα βάλουμε το λιθαράκι μας για να ανοίξουν νέοι δρόμοι για το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας, για την ανασύνταξη και την αντεπίθεσή του, για νέα άνοδο των αγώνων μας, για να βγούμε εργαζόμενοι και λαϊκά στρώματα στο ξέφωτο χωρίς μνημόνια και αφεντικά, με κίνημα απαλλαγμένο και  χειραφετημένο από την εργοδοσία, το κράτος και τις κυβερνήσεις τους.

Ο Σύλλογός θα συμμετέχει στις εργασίες της 4ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ με τρεις αντιπροσώπους, τους συναδέλφους Πανουτσάκου Βέτα, Ζαβερδινό Άλκη και Κοντούδη Κυριάκο.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΑΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *