Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Ο Τζήμερος ξαναχτύπησε…
Untitled
Ο Τζήμερος ξαναχτύπησε…

Αθήνα  23-11-2016

Αρ. Πρωτ.:185

Ο Τζήμερος ξαναχτύπησε…

Γνωστός και μη εξαιρετέος στους εργαζόμενους και με φασίζουσα νοοτροπία, ο κ. Τζήμερος, ξαναχτύπησε κι απόδειξε για άλλη μια φορά τι ρόλο παίζει και γιατί είναι από τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος.

Δύο μέρες πριν τη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 24 Νοέμβρη με θράσος έσκιζε τις αφίσες, που προπαγάνδιζαν την απεργία στο χώρο του αμφιθεάτρου του Υπουργείου Μεταφορών, όπου γίνονται οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και οι Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου μας.

Ο Σύλλογός μας τον έχει καταδικάσει για τις απόψεις του πολλές φορές, όπως για τις απόψεις του σχετικά με την αξιολόγηση, τις αυθαίρετες μετακινήσεις εργαζομένων κ.α.. Όμως, σήμερα, ξεπέρασε με τους τραμπουκισμούς του και τον ίδιο του τον εαυτό…

Ενοχλήθηκε από το κάλεσμα του ΠΑΜΕ προς στους εργαζόμενους του Δημοσίου να βγουν στους δρόμους, και να εναντιωθούν στα βάρβαρα μέτρα, που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ απεργάζεται με το κουαρτέτο, μπροστά και στη δεύτερη αξιολόγηση.

Δεν πέσαμε βέβαια από τα σύννεφα για το ότι έδειξε και μ’ αυτή του την ενέργεια με ποιανού το μέρος είναι. Πιστός υπηρέτης και τσιράκι των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων.

Τον προειδοποιούμε όμως, ότι την επόμενη φορά θα βρει τους ίδιους τους εργαζόμενους απέναντί του, έτσι όπως θα τους βρουν Κυβέρνηση, ΕΕ & ΔΝΤ στην απεργία στις 24 Νοέμβρη, δυναμώνοντας την πάλη τους για κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων. –

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΤΖΗΜΕΡΟ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *