Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Untitled
ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αθήνα 02-11-2016

Αρ. Πρωτ.:174

 ΠΡΟΣ:

                          1.Δ/νσεις Περιφέρειας Αττικής

                                                       (Τμήματα Γραμματειακής Υποστήριξης)

                      2.Όλα τα μέλη του Συλλόγου

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το ΔΣ , η Πολιτιστική και η Αθλητική Ομάδα του Συλλόγου διερευνούν την δυνατότητα διοργάνωσης δραστηριοτήτων για τα παιδιά των μελών του Συλλόγου μας (π.χ. εκπαιδευτικά προγράμματα σε μουσεία, αθλητικές δράσεις, κλπ).

Για να μπορούμε να προγραμματίσουμε τέτοιες δράσεις είναι αναγκαία η επικαιροποίηση της κατάστασης των παιδιών που έχουμε στο Σύλλογο.

Παρακαλούμε, να μας στείλετε στο e-mail του συλλόγου syllogos.patt@gmail.com.έως την Παρασκευή 11-11-2016 λίστα (επισυνάπτουμε σχετική φόρμα) με τα ονόματα των συναδέλφων που εργάζονται στην Υπηρεσία σας συνοδευόμενα από τον αριθμό των παιδιών που έχει καθένας, το φύλο, την ηλικία του και την τάξη του σχολείου που φοιτούν (π.χ. Δ΄ Δημοτικού, ή Β΄ Γυμνασίου).

Επισημαίνουμε ότι πρέπει να στείλετε τα αναφερόμενα στοιχεία για όλους τους συναδέλφους, δηλαδή και για εκείνους που βρίσκονται σε κάθε μορφής άδεια (κυήσεως, εκπαιδευτική, άνευ αποδοχών, αναρρωτική κλπ).

Επίσης, όσοι συνάδελφοι δεν λαμβάνουν τα e-mail του συλλόγου παρακαλούνται να σημειώσουν τη διεύθυνση e-mail που επιθυμούν να τους αποστέλλονται.

Τέλος, ενημερώνουμε τους συναδέλφους που ήρθαν πρόσφατα στην Περιφέρεια Αττικής αλλά και όσους έχουν παραλείψει μέχρι σήμερα να εγγραφούν στο Σύλλογο, ότι την Αίτηση Εγγραφής μπορούν να τη βρούν στο Site του συλλόγου https://syllogospatt.wordpress.com/ στη δεξιά πλευρά κάτω από τα άρθρα και να τη στείλουν στο e-mail του συλλόγου ή να τη δώσουν στα μέλη του Δ.Σ.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συνεργασία σας.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *