Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ «ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ» ΣΕ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Untitled
ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ «ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ» ΣΕ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα  31-10-2016

Αρ. Πρωτ.:173

Προς

                                            Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής

ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ

«ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ» ΣΕ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΗΣ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ζητάμε να ανακαλέσετε το υπ’ αριθμ. 200285/27102016 έγγραφό σας, με το οποίο δηλώνετε την πρόθεσή σας να προχωρήσετε σε γενικευμένη ανάθεση παράλληλων καθηκόντων σε συναδέλφους των κλάδων ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων και ΔΕ Πληροφορικής – Προσωπικού Η/Υ, της Περιφερειακής σας Ενότητας.

Δεν μπορείτε να φορτώνετε στις πλάτες των εργαζομένων τα τραγικά κενά που υπάρχουν στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής  και της Περιφέρειας Αττικής γενικότερα.

Δεν μπορείτε να προσπαθείτε να τα καλύψετε με διαδικασίες που δεν προβλέπονται ούτε στον υπαλληλικό κώδικα, ούτε σε άλλη σχετική ρύθμιση, που δεν έχουν καμιά νομική βάση.

Δεν μπορείτε να καταπατάτε ακόμα και αυτά τα ελάχιστα δικαιώματα, που έχουν ακόμα οι εργαζόμενοι. Ο υπάλληλος τοποθετείται σε μια οργανική μονάδα και εκτελεί τα καθήκοντα του κλάδου ή της ειδικότητας του, δηλ. τα καθήκοντα του κλάδου ή της ειδικότητας του στη διεύθυνση, που είναι τοποθετημένος και υπηρετεί.

Δεν γίνεται από τη μια να αποδέχεστε την απαγόρευση των προσλήψεων ΥΕ και ΔΕ προσωπικού που επιβάλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ και από την άλλη να συμπεριφέρεστε στους εργαζόμενους σαν να είναι «μπαλώματα» των υπηρεσιών. Με τέτοιο τρόπο δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες, να ασκηθούν αρμοδιότητες, να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.

Πάρτε πίσω το παραπάνω αναφερόμενο έγγραφό σας, και απαιτείστε μαζικούς διορισμούς υπαλλήλων όλων των κλάδων, σε όλους τους τομείς του δημοσίου που χρειάζεται. Σε αυτή σας την απαίτηση θα είμαστε μαζί σας.

Κοιν/ση

  1. Περιφέρειας Αττικής

α. Γραφείο Περιφερειάρχη

β. Εκτελεστικό Γραμματέα

γ. Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού

2.Υπουργείο Εσωτερικών

Δ/νση Προσωπικού Τ.Α.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *