Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Προβλήματα στον κλιματισμό γραφείων στο κτίριο Συγγρού 80-88
Untitled
Προβλήματα στον κλιματισμό γραφείων στο κτίριο Συγγρού 80-88

Αθήνα 2-8-2016

                                      Αρ. Πρωτ.:94

                                                                                            Προς

                                              Εκτελεστικό Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής

 Θέμα: Προβλήματα στον κλιματισμό γραφείων στο κτίριο Συγγρού 80-88

Για άλλη μια φορά και όσον αφορά το κτίριο της Συγγρού 80-88, σας ζητούμε να επιλύσετε το ζήτημα της ελλειπέστατης ψύξης και θέρμανσης σε όσους χώρους γραφείων, παρά τις αλλεπάλληλες εκκλείσεις μας δεν έχει επιλυθεί. Τονίζουμε το γεγονός ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η θερμοκρασία των χώρων αυτών, είναι σε σταθερή βάση μεγαλύτερη από 30οC, πολύ μεγαλύτερη δηλαδή από τη μέγιστη αποδεκτή για χώρους γραφείων.

Το φλέγον κυριολεκτικά αυτό ζήτημα μπορεί να λυθεί είτε με κατάλληλες επεμβάσεις επί του υπάρχοντος συστήματος ώστε αυτό να λειτουργεί κατά τρόπο αποτελεσματικό είτε αν αυτό δεν είναι εφικτό (συμπέρασμα πολύ πιθανό αφού οι βλάβες του είναι αλλεπάλληλες και η επιδιόρθωσή τους δεν λύνει το πρόβλημα), με την τοποθέτηση ξεχωριστών μονάδων ψύξης-θέρμανσης, όπως έχει ήδη γίνει σε ορισμένα γραφεία, χωρίς να γνωρίζουμε όμως με πιο κριτήριο.

Επιπλέον, οι συνάδελφοι όλων των χώρων γραφείων, αναφέρουν ότι το σύστημα και της ψύξης και της θέρμανσης αργούν ημερομηνιακά να τεθούν σε λειτουργία, ότι δεν υπάρχει επαρκής συντήρηση του συστήματος, καθώς και ότι δεν λαμβάνει χώρα κανενός είδους απολύμανση των μονάδων, με τα επιδαπέδια στοιχεία να βγάζουν ενίοτε περίεργη μυρωδιά και η επιφάνειά τους να έχει πάντα μαύρη σκόνη.

Ιδαίτερα μετά από το πρόσφατο «ενδιαφέρον», που δείξατε για την πιστή τήρηση του ωραρίου, τη χρήση από τους υπαλλήλους αναρρωτικών αδειών και τον έλεγχο των υπαλλήλων σε αυτό τον τομέα, θεωρούμε πως θα είναι και δική σας απαίτηση, η εξασφάλιση στο χώρο εργασίας μας κατάλληλων συνθηκών.

Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί δεν βαρύνει τους υπαλλήλους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ για ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *