Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
8 ΙΟΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου
Untitled
8 ΙΟΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου

Αθήνα 6-6-2016

Αρ. πρωτ: 60

 8 ΙΟΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

από τις 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου

 Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις για την Υγεία και την Παιδεία

Συμμετέχουμε στη Στάση Εργασίας, που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας καλούμε να εκφράσετε την συμπαράστασή σας στους εργαζόμενους στον τομέα της παιδείας, της υγείας και της πρόνοιας, που κινητοποιούνται, να απαιτήσουμε μαζί την Δημόσια, Δωρεάν Υγεία, Πρόνοια και Παιδεία που έχουμε ανάγκη εμείς και τα παιδιά μας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει στον ίδιο δρόμο την πολιτική των περικοπών και των μηδενικών διορισμών των προκατόχων της. Εξάλλου, το 3ο Μνημόνιο που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ προτάσσει:

  •  Το σχολείο της «αγοράς», της Ε.Ε. και του ΟΟΣΑ, που είναι προσαρμοσμένο στους «δημοσιοοικονομικούς περιορισμούς». Είναι το σχολείο που διατηρεί και επεκτείνει τη λογική των δεξιοτήτων από μικρή ηλικία, που προωθεί την αυτονομία (διοικητική και παιδαγωγική) της σχολικής μονάδας δηλ., την κατηγοριοποίηση και το σχολείο των πολλαπλών ταχυτήτων, που οδηγεί στην επιχειρηματική δραστηριότητα μια σειρά τομείς π.χ. προσχολική αγωγή με 60.000 προνήπια εκτός δημόσιου σχολείου κ.ά. Στο σχολείο αυτό δεν χωράει η μόνιμη και σταθερή δουλειά!!
  • Την επιχειρηματική δράση στη δημόσια υγεία, δηλ. τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης των δημόσιων νοσοκομείων, των μονάδων του ΠΕΔΥ, των ΚΥ, των προνοιακών ιδρυμάτων, τις μεγάλες λίστες αναμονής, το κλείσιμο κλινών, κρεβατιών, υπηρεσιών, την εντατικοποίηση της εργασίας λόγω υποστελέχωσης, την αύξηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, δηλ. την εργασία χωρίς δικαιώματα. Είναι προκλητικό το 2016 σε 23 νομούς να μην υπάρχει ούτε ένας παιδίατρος στο δημόσιο ή συμβεβλημένος.

Το ΒΑΡΕΛΙ της αντιλαϊκής πολιτικής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ, όσο οι εργαζόμενοι κάνουμε συνέχεια εκπτώσεις στα δικαιώματά μας. Στο αυτονόητο δικαίωμά μας για δημόσια παιδεία, υγεία και πρόνοια. Στο δικαίωμά μας στη ΜΟΝΙΜΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ για όλους.

 ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

 ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ «ΚΟΦΤΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΔΝΤ – Ε.Ε.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 08-6-2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *