Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ
Untitled
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ

Αθήνα 17-6-2016

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ

Συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πολιτιστική Ομάδα του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής εξασφάλισε εισιτήρια της παράστασης «Αντιγόνη» του Σοφοκλή που διοργανώνει το Εθνικό Θέατρο στην Επίδαυρο, στις 15 και 16 Ιουλίου 2016, για όσους συναδέλφους δήλωσαν μέχρι την Παρασκευή 10-6-2016 ότι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Το συμβολικό κόστος συμμετοχής των 5€/άτομο (ο σύλλογος καλύπτει το επιπλέον κόστος που είναι υπερτριπλάσιο της συμμετοχής μας) θα συγκεντρωθεί την Τετάρτη 22-6-2016 και την Πέμπτη 23-6-2016 12:00 – 14:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Λ. Συγγρού 80-88 7ος όροφος), ώστε να καταβάλλουμε έγκαιρα το αντίτιμο στο Εθνικό Θέατρο. Τα χρήματα μπορούν να συγκεντρωθούν ανά Περιφερειακή Ενότητα ή ανά κτίριο ή ανά Υπηρεσία ή ανά «ομάδες» συναδέλφων κλπ και ένας συνάδελφος να τα «μεταφέρει» στο σύλλογο, μαζί με την κατάσταση που σας επισυνάπτουμε συμπληρωμένη. ΠΡΟΣΟΧΗ!! ταυτόχρονα θα δηλώνουμε οριστικά αν θα κάνουμε χρήση του λεωφορείου για τη μετακίνηση μας, αν θα επιβιβαστούμε στο Rex ή την Ελευσίνα. κλπ.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους που τελικά δεν θα συμμετέχουν αν και δήλωσαν έγκαιρα συμμετοχή (ως την Παρασκευή 10-6-2016), να ενημερώσουν στα e-mail ή τηλέφωνα που ακολουθούν για την τυχόν μη προσέλευσή τους, ώστε να μην «αποκλειστούν» άλλοι συνάδελφοί μας που επιθυμούν να συμμετέχουν και ταυτόχρονα, για τα εισιτήρια που δεν θα διατεθούν, θα μείνουν «κενές θέσεις», τις οποίες είναι υποχρεωμένος να πληρώσει ο σύλλογος σε υπερτριπλάσιο κόστος:

Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε εισιτήρια και για τους συναδέλφους που δήλωσαν ότι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση «εκπρόθεσμα» (μετά την Παρασκευή 10-6-2016).

Αγάκου Βάντα:

Βενιεράκη Ειρήνη:

Θυμιανού Χρυσούλα:

Καραχάλιου Κωνσταντίνα:

Παναγιωτακοπούλου Κωνσταντίνα:

Παντάζου Μαρία:

Παπαγεωργίου (Κανελλή) Χριστίνα – Μελπομένη:

Περράκη Δήμητρα:

Στασινοπούλου Ιωάννα:

Στεβή Ειρήνη:

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 15-7-2016 και του Σαββάτου 16-7-2016 είναι:

  • Αναχώρηση 16:15 – 16:30 μ.μ. από το θέατρο REX, Πανεπιστημίου 48, (Σταθμός Μετρό: Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο). Υπάρχει δυνατότητα το λεωφορείο να κάνει δύο (2) στάσεις για επιβίβαση ή αποβίβαση.
  • Το θέατρο Επιδαύρου ανοίγει 20:00 μ.μ.
  • Η παράσταση αρχίζει 21:00 μ.μ.
  • Επιστροφή στην Αθήνα μετά την Παράσταση.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 17-6-2016

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *