Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Untitled
ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Αθήνα 23-6-2016

                                        Αριθμός πρωτ.: 66

                                                                 Προς

την Περιφερειάρχη Αττικής

 Ως Περιφερειακή Αρχή Αττικής όχι μόνο διατηρείτε τον αντιλαϊκό ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, αλλά τον εφαρμόζετε πιστά σε όλες του τις εκφάνσεις.

Αποτελεί θέμα στο σημερινό Περιφερειακό σας Συμβούλιο η «Έγκριση σύναψης και όρων Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας» μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαρκοπούλου, με την οποία μεταξύ άλλων προχωράτε στην διάθεση προσωπικού στον Δήμο Μαρκοπούλου.

Ανεξάρτητα αν αυτό αφορά σήμερα έναν υπάλληλο στην προκειμένη περίπτωση ή αν αυτός έχει δώσει την «συγκατάθεσή» του σε αυτήν την κατάσταση, η αντεργατική αυτή εξέλιξη είναι σημαντική για όλους τους εργαζόμενους.

Όταν ψηφιζόταν ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ανάμεσα στα ζητήματα για τα οποία ασκούσαμε κριτική, εκτός από την συνολική του κατεύθυνση, αυτή της επιτάχυνσης της επιχειρηματικότητας, των ιδιωτικοποιήσεων, των συμπράξεων με ιδιωτικούς φορείς, της εμπορευματοποίησης και της ανταποδοτικότητας ήταν και αυτά, που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Η «διάθεση» του προσωπικού αποτελεί την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, που λέγεται «ενοικίαση» προσωπικού και αποτελεί προΰμνιο της «κινητικότητας» των υπαλλήλων. Έρχεται για να συγκαλύψει την υποστελέχωση των υπηρεσιών, τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και την απαγόρευση των προσλήψεων, που συνεχίζει η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παίρνοντας την σκυτάλη από τις προηγούμενες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κλπ.

Καταγγέλουμε την επιλογή σας αυτή και ζητάμε την ανάκληση της σχετικής απόφασης.

Οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας δεν είναι ούτε «μπαλάκι» να το πετάτε όπου θελετε, ούτε «παιχνίδι» σας να το δανείζετε.

 ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ-ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ

 Κοιν/ση

  1. Παρατάξεις Περιφερεικού Συμβ.
  2. Πρόεδρο Περιφ. Συμβουλίου
  3. Μελη μας

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

ΣΥΠΑ για ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *