Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 16-5-2016
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 16-5-2016

Αθήνα 19-5-2016

Προς

Όλους τους συναδέλφους

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 16-5-2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας στη συνεδρίασή του την Δευτέρα 16 Μάϊου 2016 και ώρα από 11.00 πμ έως 14.15, με παρόντα τα 20 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Θανάσης Πατουλιάς, Αριάδνη Παγανέλη, Γιώργος Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Ντόντος, Σωτήρης Δοξακίδης, Βαγγέλης Καζάκος, Βάντα Αγάκου, Φωτεινός Σταύρος, Ειρήνη Στεβή, Χάρης Πνακάς, Γεμενετζή Βάσω, Κυριάκος Κοντούδης, Αντωνία Μούσιου, Ηλίας Καπόγιαννης, Σωτηρία Κορκίδου, Απόστολος Τσιάμας, Λέτα Ιωακειμίδου, Πέτρος Πετάκος μετά από διαλογική συζήτηση, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  • Εκτίμησε τις εξελίξεις και την συνεχιζόμενη επίθεση στα δικαιώματά μας, τις τριήμερες κινητοποιήσεις και τη δράση που πρέπει να αναπτύξουμε από εδώ και πέρα. Στην κατεύθυνση αυτή θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση έως τις 15 Ιουνίου, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την αντιμετώπιση τόσο των γενικών, όσο και των ιδιαίτερων καθημερινών προβλημάτων μας, που η λύση τους χρονίζει παρά τις υποσχέσεις της Περιφερειακής Αρχής («μετακινήσεις», αναθέσεις, καθαριότητα, προσλήψεις κλπ).
  • Να πραγματοποιήσει παρέμβαση με ανακοινώσεις του προς όλους τους αρμόδιους για την μη λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, για την μη αναγνώριση της προϋπηρεσίας σε αρκετούς συναδέλφους, για τις καθυστερήσεις πληρωμής των υπερωριών και για την συνέχιση του απαράδεκτου καθεστώτος συγκρότησης των Επιτροπών αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμών, Παλαβής υλικών κλπ.
  • Να ζητήσει με παρέμβασή του την απαλλαγή συναδέλφου από την πειθαρχική δίωξη που της έχει ασκηθεί γιατί δήθεν πήρε την κανονική της άδεια χωρίς έγκριση.
  • Να προχωρήσει τις πολιτιστικές δράσεις του, στους τομείς, που ήδη έχουν ανακοινωθεί.

Ταυτόχρονα εξέφρασε την ανάγκη και την προτροπή, προς τα μέλη των Τοπικών Διοικουσών Αθήνας και Δυτικής Αττικής για άμεση συγκρότησή τους και ιδιαίτερα στα μέλη, που αν και εκλέχτηκαν δεν ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους.

Συζήτησε επίσης όλα τα διαδικαστικά θέματα για την συμμετοχή του Συλλόγου μας, μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων του στο 7ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας (ΟΣΥΑΠΕ) στις 31/5, 1 και 2/6, στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος ξεκίνησε, αλλά δεν ολοκληρώθηκε η παραλαβή από την επιτροπή του Δ.Σ., που δημιουργήθηκε, των υλικών (βιβλίων κλπ) από τον Γραμματέα και τον Ταμία του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία δεν είχαν παραδοθεί.

Θα ακολουθήσουν ειδικές ανακοινώσεις για το κάθε επιμέρους θέμα προς πληρέστερη ενημέρωση όλων των συναδέλφων.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΠΑ 16-5-2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *