Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Απαιτούμε τώρα την ολόπλευρη αναγνώριση της προϋπηρεσίας των συναδέλφων μας.
Untitled
Απαιτούμε τώρα την ολόπλευρη αναγνώριση της προϋπηρεσίας των συναδέλφων μας.

Αθήνα 16-5-2016

Αρ. πρωτ:46

Προς

1.Υπουργό Οικονομικών

2.Υπουργό Εσωτερικών & Δ. Α.

  1. Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών & Δ.Α.

 

Απαιτούμε τώρα την ολόπλευρη αναγνώριση της προϋπηρεσίας των συναδέλφων μας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το νέο μισθολόγιο ν. 4354/2015 δεν κόβει μόνο τους μισθούς μας, δεν παγώνει μόνο την μισθολογική μας εξέλιξη, όπως  άλλωστε έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κλπ, αλλά προσπαθεί να βγάλει και «από τη μύγα ξίγκι», βάζοντας τεράστιους περιορισμούς στην αναγνώριση της προϋπηρεσίας των συναδέλφων μας.

Αντί για κάθε εργαζόμενο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να αναγνωρίζεται μισθολογικά, βαθμολογικά κλπ το σύνολο της προϋπηρεσίας του, ανεξάρτητα από το που δούλευε πριν, όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις ακολουθώντας την πολιτική που θέλει τους εργαζόμενους να «κοστίζουν» όσο γίνεται πιο λίγο, να είναι «φτηνοί» για να «συμφέρουν» τις επιχειρήσεις και το αστικό κράτος, «σβήνουν» την προϋπηρεσία από την μισθολογική μας εξέλιξη.

Φτάσατε μάλιστα στο σημείο να ερμηνεύετε κατά το δοκούν και την παράγραφο 4α του άρθρου 11 του ν. 4354/2015, που σκόπιμα απ’ ότι φαίνεται διατυπώσατε με ασάφεια, και να μην αναγνωρίζετε προϋπηρεσίες σε φορείς που σήμερα δεν υφίστανται ή σε φορείς που σήμερα δεν εφαρμόζουν τις διατάξεις του νέου μισθολογίου !!! (π.χ. ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ), ανεξάρτητα αν όταν ασκήθηκε η συγκεκριμένη προϋπηρεσία ο φορέας ανήκε στο Δημόσιο.

Όμως δεν ιδιωτικοποιήσαμε εμείς τους φορείς αυτούς, ούτε εμείς τους κλείσαμε.

Οι εργαζόμενοι απαιτούμε να σταματήσει ο εμπαιγμός αυτός, απαιτούμε μισθούς που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μας.

Θα αγωνιστούμε για το ξεπάγωμα της μισθολογικής μας εξέλιξης, για πλήρη μισθολογική και βαθμολογική αναγνώριση των προϋπηρεσιών μας, για κάλυψη όλων των απωλειών μας, μισθολογικών και ασφαλιστικών.-

Κοιν/ση

1.ΕΝΠΕ

2.Περιφερειάρχη Αττικής

3.Όλους τους συναδέλφους

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

ΣΥΠΑ για αναγνώριση της προϋπηρεσίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *