Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 7 ΑΠΡΙΛΗ
Untitled
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 7 ΑΠΡΙΛΗ

Αθήνα 4-4-2016

Αριθμ. πρωτ.:31

 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 7 ΑΠΡΙΛΗ

 Να κλείσουμε τις υπηρεσίες – να κατεβούμε στο δρόμο

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της ΣΕΒ, Ε.Ε. και ΔΝΤ ετοιμάζονται να φέρουν τα βάρβαρα μέτρα στη Βουλή. Στις διαπραγματεύσεις τους επεξεργάζονται την παραπέρα χειροτεύρευση του ασφαλιστικού εκτρώματος. Επεξεργάζονται το πώς θα φορτώσουν στο λαό νέα δυσβάσταχτα βάρη ύψους 5,4 δις ευρώ!!!, με νέες περικοπές συντάξεων και εφάπαξ, με νέα φορολογικά βάρη και χαράτσια.

Δεν πάει άλλο… Έχουμε τεράστιο χρέος απέναντι στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας  να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε τα μέτρα – σφαγείο της κυβέρνησης να μην περάσουν.

Με τους μαζικούς μαχητικούς αγώνες μας το προηγούμενο διάστημα, οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι ελευθεροεπαγγελματίες επιστήμονες, οι αγρότες, η νεολαία, κάναμε καθαρή την απόφασή μας: Ο νόμος λαιμητόμος να μην περάσει στη Βουλή!

Χωρίς αυτούς τους αγώνες τα μέτρα ήδη θα είχαν ψηφιστεί και θα ήταν πολύ χειρότερα. Η συμμαχία του εργαζόμενου λαού έδειξε τη δύναμή της. Οι αγώνες μας φέρνουν αποτελέσματα. Μπορούμε και πρέπει να συνεχίσουμε.

Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει ο αγώνας μας

  • Να μη περάσει ο νόμος λαιμητόμος που κατεδαφίζει την κοινωνική ασφάλιση.
  • Να μην επιτρέψουμε οι συντάξεις μας να γίνουν επίδομα πτωχοκομείου.
  • Να μην αφήσουμε η κοινωνική ασφάλιση να γίνει τροφή στα κοράκια των ασφαλιστικών εταιριών και των μεγαλεμπόρων υγείας. Κοινωνική ασφάλιση για όλους, Δημόσια και υποχρεωτική για όλους.
  • Να πληρώσει το κράτος και η εργοδοσία, που λεηλάτησαν τα ταμεία, που είναι υπεύθυνοι για την κρίση. Κάτω τα χέρια από το εφάπαξ.
  • Όχι στο νέο αντιδραστικό νόμο για την Δημόσια Διοίκηση (ν. 4369/16), όχι στη νέα τιμωριτική αξιολόγηση που συνδέεται με το μισθό, το βαθμό, τις υποχρεωτικές μετατάξεις αλλά και τις απολύσεις.
  • Όχι στο νέο μισθολόγιο (ν. 4354/15) και στις νέες περικοπές, που έρχονται να προστεθούν στις απώλειες των 6 μισθών, από το 2009. Κάλυψη των απωλειών τώρα.
  • Να μη περάσουν τα σχέδια τους για το νέο φορολογικό. Αφορολόγητο όριο 20.000 ευρώ και επιπλέον 5.000€ για κάθε παιδί. Να φορολογηθούν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου με 45%.
  • Σταθερή και μόνιμη δουλειάς για όλους!
  • Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!
  • Όχι στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.

Απεργούμε μαζικά

Βροντοφωνάζουμε «πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο» –

Πάρτε πίσω τα βάρβαρα μέτρα

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

ΣΥΠΑ για ΑΠΕΡΓΙΑ 7-4-16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *