Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Επίσκεψη σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία του Δημοσίου.
Untitled
Επίσκεψη σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία του Δημοσίου.

Αθήνα 08-4-2016

Αριθμός πρωτ.:32

Προς

1.Υπουργείο Πολιτισμού

Μπουμπουλίνας 20-22

10682 Αθήνα

 2.Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων

& Απαλλοτριώσεων

Πανεπιστημίου 57

10564 Αθήνα

Θέμα: Επίσκεψη σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία του Δημοσίου.

 

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει για τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής επισκέψεις με ξενάγηση σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους του Δημοσίου, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα από 1η Νοεμβρίου έως 31η Μαρτίου, που είναι ελεύθερη η είσοδος σε αυτά.

Το γεγονός ότι οι ημέρες ελεύθερης εισόδου είναι τους χειμερινούς μήνες, καθιστά σχεδόν απαγορευτική τη διοργάνωση επισκέψεων σε ανοιχτούς αρχαιολογικούς χώρους, τη στιγμή μάλιστα που το ενδιαφέρον των μελών μας είναι μεγάλο (στην πρόσφατη επίσκεψη, που διοργανώσαμε στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας αγοράς Αθηνών συμμετείχαν 220 άτομα). Επίσης η επίσκεψη τόσων πολλών ατόμων στους κλειστούς αρχαιολογικούς την ημέρα της ελεύθερης εισόδου που αντικειμενικά έχουν πολλούς επισκέπτες διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία τους.

Παρακαλούμε να εξετάσετε τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου των συμμετεχόντων στις εν λόγω δραστηριότητες του Συλλόγου μας σε περισσότερες Κυριακές του έτους στους κλειστούς και ιδιαίτερα στους ανοιχτούς αρχαιολογικούς χώρους, όπως της Ακρόπολης, Ελευσίνας, Κεραμεικού, Βραυρώνας κ.α., ενισχύοντας την προσπάθειά μας να γνωρίσουν και να αγαπήσουν οι συνάδελφοί μας την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Σημειώνουμε ότι η διοργάνωση των επισκέψεων θα γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τους υπευθύνους των χώρων ώστε να μην διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία τους.

 

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος

Πανουτσάκου Βέτα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΥΠ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *