Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Μεταστέγαση Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα
Untitled
Μεταστέγαση Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα

4/03/2016

Μεταστέγαση Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα: αξιοπρεπές εργασιακό περιβάλλον υπό προϋποθέσεις μεν, προχειρότητα, δυσχερής πρόσβαση και απώλεια πόρων δε.

Μιας και η Περιφερειακή Αρχή δεν έχει πληροφορήσει σχετικά τους πολίτες με κάποια ανάρτηση στο site της Περιφέρειας ούτε έχει μπει στον κόπο να βάλει ενημερωτικό μήνυμα στα τηλέφωνα, με αποτέλεσμα μάταια ο πολίτης να τηλεφωνεί στους παλαιούς αριθμούς, αναγκαζόμαστε να ενημερώσουμε τους εξυπηρετούμενους από την Δ/νση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, που στεγαζόταν επί της Ελ. Βενιζέλου 273 στην Καλλιθέα, ότι:

Η ως άνω Υπηρεσία βρίσκεται τη στιγμή αυτή υπό μετακόμιση στον Άλιμο επί της Λεωφ. Καλαμακίου 46. Στο ίδιο κτίριο θα μεταστεγαστούν το επόμενο διάστημα η Δ/νση Οικονομικών και η Δ/νση Τεχνικών Έργων. Για να φθάσετε στο εν λόγω κτίριο πρέπει από το σταθμό του μετρό στη Δάφνη να πάρετε το 141 και να κατέβετε στην 7η Καλαμακίου.

Οι νέοι χώροι είναι εν γένει αξιοπρεπείς υπό την προϋπόθεση ότι, όπως αναφέρεται σε έγγραφο που υπογράφουν υπάλληλοι που στεγάζονταν στο κτίριο της Καλλιθέας, θα βαφτούν οι τοίχοι (είναι βρώμικοι από τα μερεμέτια που γίνονταν), ότι θα καθαριστούν επιμελώς οι χώροι και γενικά ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες συντηρήσεις και επισκευές που χρειάζεται ένα κτίριο που επί μήνες ήταν κλειστό, προκειμένου να γίνει πλήρως λειτουργικό.

Αντίθετα οι εξαγγελίες της Διοίκησης ότι θα συγκεντρωθούν οι Υπηρεσίες του Νοτίου Τομέα σε ένα κτίριο κοντά σε μέσα σταθερής τροχιάς, ώστε να εξοικονομηθούν πόροι και να παρέχεται ευχερής πρόσβαση στους εργαζόμενους και τους πολίτες δεν υλοποιήθηκαν.

Εάν αναλογιστούμε ότι η λεωφορειακή γραμμή 141 είναι η μοναδική που εξυπηρετεί τόσο το νέο κτίριο επί της Λεωφόρου Καλαμακίου όσο και αυτό που στεγάζεται η Δ/νση Μεταφορών επί της Θεομήτορος, η Περιφερειακή Αρχή έχει υποχρέωση, προκειμένου να ανακουφιστούν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα που συναλλάσσονται με τις σχετικές υπηρεσίες, να παρέμβει στην Κυβέρνησή της και στο αρμόδιο Υπουργείο ώστε να πυκνώσει η διοίκηση του ΟΑΣΑ τα δρομολόγια της ως άνω γραμμής.

Οι αιρετοί έρχονται και παρέρχονται. Οι εργαζόμενοι και οι πολίτες μένουμε πίσω να λουζόμαστε τις επιλογές τους!

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος

Βέτα Πανουτσάκου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΠΕ ΝΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *