Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Προς Περιφερειάρχη Αττικής δώστε τώρα την λεγόμενη «υπερβάλλουσα μείωση» στους συναδέλφους, που μετατάχτηκαν.
Untitled
Προς Περιφερειάρχη Αττικής δώστε τώρα την λεγόμενη «υπερβάλλουσα μείωση» στους συναδέλφους, που μετατάχτηκαν.

Αθήνα 09-3-2016

Αρ. πρωτ: 15

 Προς

Περιφερειάρχη Αττικής

κα Ρένα Δούρου

 Δώστε τώρα την λεγόμενη «υπερβάλλουσα μείωση» στους συναδέλφους, που μετατάχτηκαν.

Ζητάμε να προχωρήσετε σε κάθε αναγκαία ενέργεια ώστε να καταβληθεί η λεγόμενη «υπερβάλλουσα μείωση» στους συναδέλφους, που μετατάχτηκαν στην Περιφέρεια, πράξη στην οποία έπρεπε να είχατε προχωρήσει από την πρώτη στιγμή, όπως έκαναν αρκετοί Δήμοι σε ανάλογες περιπτώσεις.

Γνωρίζετε ότι η Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού, χωρίς «δεύτερη κουβέντα» έκοψε την λεγόμενη «υπερβάλλουσα μείωση» (προσωπική διαφορά) από τους εργαζόμενους που μετατάχθηκαν μέσω της ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας, παρότι υπήρχαν κυβερνητικές διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχίσουν να έχουν τις ίδιες μισθολογικές αποδοχές και παρότι είχε εκδοθεί η αριθμ. 122/2015 Πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που τους δικαίωνε, αντί να τους τη χορηγήσει, ζήτησε από το Γενικό Λογιστήριο να της απαντήσει αν θα εφαρμόσει την παραπάνω αναφερόμενη Πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου!!! Λες και δεν ήξερε την στάση του Υπουργείου Οικονομικών…

Λες και δεν ήξερε ότι με αυτόν τον τρόπο αφαιρούσε από τους εργαζόμενους ακόμα και την δυνατότητα να προσφύγουν στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Επειδή θεωρούμε ότι οι ενέργειες αυτές δεν μπορεί να αποτελούν μόνο επιλογή της Δ/νσης Προσωπικού, ούτε εσείς μπορείτε να «κρύβεστε» πίσω από τις επιλογές της, ζητάμε να προχωρήσετε σε κάθε αναγκαία ενέργεια, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα των συναδέλφων μας.

Κοιν/ση                                             Για το Δ.Σ.

Όλους τους συναδέλφους                   Η Πρόεδρος

 

Πανουτσάκου Βέτα

ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑ ΜΕΙΩΣΗ προς Δούρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *