Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Δώστε τώρα την λεγόμενη «υπερβάλλουσα μείωση» στους συναδέλφους, που μετατάχτηκαν.
Untitled
Δώστε τώρα την λεγόμενη «υπερβάλλουσα μείωση» στους συναδέλφους, που μετατάχτηκαν.

Αθήνα 09-3-2016

Αρ. πρωτ: 14

 

Προς

1.Υπουργό Οικονομικών

2.Υπουργό Εσωτερικών & Δ. Α.

  1. Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών & Δ.Α.

Δώστε τώρα την λεγόμενη «υπερβάλλουσα μείωση» στους συναδέλφους, που μετατάχτηκαν.

Αφαιρέσατε την λεγόμενη «υπερβάλλουσα μείωση» (προσωπική διαφορά) από τους εργαζόμενους που μετατάχθηκαν μέσω της ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας, παρότι υπήρχαν κυβερνητικές διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχίσουν να έχουν τις ίδιες μισθολογικές αποδοχές, ότι αυτές είναι εξασφαλισμένες.

Στη συνέχεια (ν. 4369/2016 άρθρο 39) δεν τους αναγνωρίσατε ως πραγματική υπηρεσία (μισθολογικά και βαθμολογικά) το μήνα της διαθεσιμότητας που τους επιβλήθηκε, χωρίς δικιά τους ευθύνη.

Πετάτε στο καλάθι των αχρήστων την αριθμ. 122/2015 Πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που δικαιώνει για το ζήτημα της καταβολής της «υπερβάλλουσας μείωσης» τους εργαζόμενους, που μετατάχτηκαν με το πρόγραμμα της ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας.

Αρωγός στις αποφάσεις της κυβέρνησης και οι Περιφερειάρχες της χώρας, κι ας καλούσαν όλοι μαζί τους εργαζόμενους να μεταταχτούν…

Και με αυτή την τακτική σας αποδεικνύετε σε όλους ότι όταν πρόκειται για τον μισθό των εργαζομένων προσπαθείτε να βγάλετε «κι από τη μύγα ξίγκι», ενώ είστε απλόχεροι όταν υπερασπίζεστε την κερδοφορία των μεγαλοεπιχειρηματιών, των τραπεζών και των εφοπλιστών.

Οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Αττικής απαιτούμε να δώσετε αμέσως σε όλους, όσους «ξεγελάσατε», όσους «παγιδεύσατε» με την ενδοαυτοδιοικητική κινητικότητα τα χρήματα, που τους κόψατε, αυτά τα ελάχιστα, που έμειναν ως προσωπική διαφορά από τις συνεχείς μισθολογικές περικοπές, που κάνατε εσείς και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

 

Κοιν/ση                                                                        Για το Δ.Σ.

1.ΕΝΠΕ                                                                     Η Πρόεδρος

2.Περιφερειάρχη Αττικής                                Πανουτσάκου Βέτα

3.Όλους τους συναδέλφους

ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑ ΜΕΙΩΣΗ προς υπουργούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *