Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 4-3-2016
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 4-3-2016

Αθήνα 07-3-2016

Προς

Όλους τους συναδέλφους

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 4-3-2016

          Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας στη συνεδρίασή του την Παρασκευή 4 Μάρτη 2016 και ώρα από 9.40 πμ έως 14.30, με παρόντες τους: Βέτα Πανουτσάκου, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Θανάσης Πατουλιάς, Αριάδνη Παγανέλη, Γιώργος Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Ντόντος, Σωτήρης Δοξακίδης, Βαγγέλης Καζάκος, Βάντα Αγάκου, Γιώργος Κυριακόπουλος, Ειρήνη Στεβή, Χάρης Πνακάς (αποχώρησε 11.10), Κυριάκος Κοντούδης, Σωτηρία Κορκίδου (αποχώρησε 13.00), Ηλίας Καπόγιαννης (αποχώρησε 12.00), Απόστολος Τσιάμας, Λέτα Ιωακειμίδου, Πέτρος Πετάκος (αποχώρησε 10.00) μετά από διαλογική συζήτηση, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

 

  1. Να προχωρήσει στη προετοιμασία της κλιμάκωσης της πάλης με 48ωρη απεργία στην περίπτωση που η κυβέρνηση τολμήσει να φέρει το ασφαλιστικό στη βουλή.

 

  1. Να διοργανώσει εκδήλωση ενάντια στον πόλεμο, την προσφυγιά και τον ξεριζωμό.

 

  1. Να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται οι πρόσφυγες και μετανάστες και να τα παραδώσει στη συνέχεια οργανωμένα στους χώρους προσωρινής διαμονής τους.

 

  1. Να προκηρύξει αποχή από κάθε επιτροπή εκτός ωραρίου εργασίας και να καλέσει τους συναδέλφους των Δ/νσεων Μεταφορών & ΚΤΕΟ και άλλων Δ/νσεων, που ασκούν αρμοδιότητες με επιτροπές εκτός ωραρίου σε σύσκεψη (Δευτέρα 7-3-16 για τους πρώτους και Πέμπτη 10-3-16 για τους υπόλοιπους).

 

  1. Να τιμήσει την 8η του Μάρτη – Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, συμμετέχοντας στη Συγκέντρωση, στα Προπύλαια (Τρίτη 8 ΜΑΡΤΗ 6.30μ.μ.), με σύνθημα «Αγώνας για ζωή χωρίς φτώχεια, ανεργία, πολέμους, προσφυγιά».

 

  1. Να εκφράσει τη διαμαρτυρία του στην Περιφερειάρχη Αττικής, για τις αυθαίρετες «μετακινήσεις» και «αναθέσεις», που έχει κάνει και να ζητήσει την ανάκλησή τους.

 

  1. Να διεκδικήσει την λειτουργία της Δ΄ Κατασκήνωσης του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου να καλύψει τις κατασκηνωτικές ανάγκες των παιδιών ή ακόμα και των οικογενειών των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής με παράλληλη προσπάθεια κάλυψης κατασκηνωτικών αναγκών από άλλους φορείς (πχ. Alpha Bank, κ.α.)

 

  1. Να απαιτήσει την λεγόμενη «υπερβάλλουσα μείωση» (προσωπική διαφορά) για τους συναδέλφους που μετατάχθηκαν μέσω της ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας.

 

  1. Να προχωρήσει στη διοργάνωση παιδικής γιορτής.

 

  1. Να απευθύνει κάλεσμα στους συναδέλφους, που ασχολούνται με τα εικαστικά, τη μουσική και το θέατρο, προκειμένου να βοηθήσουν το Σύλλογο να αναπτύξει δράση και στους τομείς αυτούς.

 

  1. Να παρέμβει με συγκεκριμένες παρατηρήσεις και αιτήματα σχετικά με τη μεταστέγαση υπηρεσιών του Νότιου Τομέα.

 

  1. Να απαιτήσει από την Διοίκηση, επίλυση του οξυμένου προβλήματος της καθαριότητας του κτιρίου επί της οδού Π. Τσαλδάρη 15 στην Καλλιθέα.

 

  1. Να καλέσει τους συναδέλφους να μην ζητούν πιστοποίηση των ξενόγλωσσων πτυχίων τους και να ζητούν την παρέμβαση του Συλλόγου.

 

  1. Να απαιτήσει με ψήφισμά του το σταμάτημα των διώξεων των πρωτοπόρων μεταλλεργατών και την ποινικοποίηση των αγώνων, που έχει στήσει η εργοδοσία στο χώρο της Ν/Ε Ζώνης Πειραιά – Περάματος.

 

  1. Να ζητήσει από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του χώρου της υγείας να καταδικάσουν τη λογική των μονόδρομων της φιλανθρωπίας, όπως αυτή εκφράστηκε σε σχετική τηλεοπτική καμπάνια.

 

Θα ακολουθήσουν ειδικές ανακοινώσεις για το κάθε επιμέρους θέμα προς πληρέστερη ενημέρωση όλων των συναδέλφων.

 

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Πανουτσάκου Βέτα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΠΑ 4-3-2016 (2)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *