Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
Untitled
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Αθήνα 20/01/2016
Αριθμ. Πρωτ.: 7

Απάντηση στην Περιφερειάρχη Αττικής, για την επιστολή της
προς τους εργαζόμενους

Με κροκοδείλια δάκρυα για «τη μη σοβαρή διεκδίκηση από το κίνημα των εργαζομένων» της μισθοδοσίας από τον κρατικό προυπολογισμό, μοιράζει τις ευθύνες γύρω-γύρω!!!
Κουβέντα για τις ευθύνες της κυβέρνησης και των κομμάτων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), που έφεραν και ψήφισαν τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, κουβέντα για τις ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που τον υλοποιεί, ακόμα και στα ζητήματα που είχαν «παγώσει» (όπως αυτό της μισθοδοσίας μας από τους ΚΑΠ).
Αθωώνει την κυβέρνησή της, μεταθέτει ευθύνες, ψάχνει για άλλοθι για την «κωλοτούμπα» της.
Χαρακτηρίζει τους εργαζόμενους έτσι, προσπαθώντας να κρύψει τη δικιά της και του υπουργού της (Εσωτερικών) «συμμόρφωση» προς τας υποδείξεις των θεσμών!!!
Τέτοια «σύγκρουση» άραγε εννοούσε όταν ανέλαβε την Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής;
Και από πότε η αντιλαϊκή πολιτική, η απόρριψη των αιτημάτων των εργαζομένων βαφτίζεται ως «εμμονή» (του υπουργού Εσωτερικών);
Η δημιουργία του νέου κωδικού, που τόσο πολύ «διαφημίζει» παρουσιάζοντάς την ως λύση δεν έχει καμιά σχέση με το αίτημά μας : ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.
Το ακατάσχετο δε του λογαριασμού προβάλλεται μόνο και μόνο για να μας καθυσηχάσει, τη στιγμή μάλιστα που προχωρούν κατασχέσεις λογαριασμών μισθοδοσίας συναδέλφων….
Οι εργαζόμενοι θα δώσουμε την απάντησή μας με μια μαζική Γενική Συνέλευση. Γυρίζουμε την πλάτη στην προσπάθεια της Διοίκησης να καλλιεργήσει τη λογική της ανάθεσης. Συσπειρωμένοι στο Σύλλογο θα αντιπαλέψουμε συλλογικά την πολιτική που μας κλέβει τις ζωές μας! Κόντρα σε κάθε προσπάθεια απαξίωσης του Συλλόγου μας!

το Δ.Σ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ 20-1-2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *