Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Untitled
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Αρ. Πρωτ. 250

Αθήνα 17-12-2015

 

                                                                                          Προς                                                                                  Όλα τα μέλη του Συλλόγου

 

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16-12-15 συγκροτήθηκε σε σώμα και συζήτησε τα παρακάτω ζητήματα:

  • Αποφάσισε να ζητήσει από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και τις Δικαστικούς Αντιπροσώπους να διορθώσουν όλα τα οφθαλμοφανή λάθη που εντοπίστηκαν στα πρακτικά αρχαιρεσιών και αφορούν σταυροδοσία συναδέλφων, κατανομή εδρών στο Παράρτημα Πειραιά κλπ.
  • Ξεκίνησε την εκλογή προεδρείου του Συλλόγου.

Πραγματοποιήθηκε εκλογή μόνο για την θέση του προέδρου, όπου εκλέχτηκε η συνάδελφος από την ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Βέτα Πανουτσάκου με 17 ψήφους υπέρ, 1 κατά και 7 λευκά.

Η διαδικασία της εκλογής των υπολοίπων «θέσεων» διακόπηκε γιατί για την επόμενη διακριτή θέση,  του Α’ αντιπροέδρου, δεν υπήρχε καμία υποψηφιότητα.

Το Δ.Σ. θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα αυτό στις 11 Ιανουαρίου 2016.

  • Για το μεγάλο ζήτημα της μισθοδοσίας μας, εξέτασε τις αρνητικές εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται και τους τρόπους με τους οποίους θα δυναμώσoυμε τον αγώνα μας. Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλους τους συναδέλφους να είναι σε ετοιμότητα, να συσπειρωθούν στο Σύλλογο και να δώσουν το μαχητικό τους παρόν στις κινητοποιήσεις, που θα ακολουθήσουν.

Συγκεκριμένα :

  • Προκηρύσσεται ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για την Τετάρτη 23 Δεκέμβρη 2015 και ώρες από 7.00-10.00 π.μ., με συγκέντρωση-παρέμβαση στις 8.00 πμ. στα Γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (Κατεχάκη 56-στάση μετρό Κατεχάκη), προκειμένου να μην υλοποιηθεί η αναπομπή του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής (επειδή δεν έχει γίνει εγγραφή η μισθοδοσία μας), σύμφωνα με την σχετική οδηγία του υφυπουργού Εσωτερικών προς τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.
  • Θα κυκλοφορήσει ανακοίνωση με όλη την επιχειρηματολογία για το ζήτημα της μισθοδοσίας μας, ώστε όλοι οι εργαζόμενοι πιο εξοπλισμένοι να δώσουμε τον αγώνα, που απαιτείται.
  • Θα φτιαχτούν πανό με το αίτημά μας, που θα κρεμαστούν στα κτίρια των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχιστούν ανάλογα με τις εξελίξεις, που θα υπάρχουν, με μπλοκαρίσματα των  συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και άλλες μορφές, για τις οποίες θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.

  • Ορίστηκε διαπαραταξιακή επιτροπή η οποία θα καταλήξει σε πρόταση για την διοργάνωση γιορτής για τα παιδιά των συναδέλφων.
  • Ορίστηκε το μέλος του Δ.Σ. Δοξακίδης Σωτήρης να μελετήσει και να παρουσιάσει πρόταση για την διαμόρφωση των γραφείων του Συλλόγου μας, την λειτουργικότητά τους και τον εξοπλισμό που απαιτείται.

 

        Το Δ.Σ.

250_ΣΥΠΑ συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή προεδρείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *