Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Untitled
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Αρ. Πρωτ.

Αθήνα 07-12-2015

Προς

                                                                    Όλα τα μέλη του Συλλόγου

 ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 2015, από τις 9.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα ψηφίζουμε για Διοικητικό Συμβούλιο, Τοπικές Διοικούσες των Παραρτημάτων και για αντιπροσώπους της Ομοσπονδίας.

 

Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στους παρακάτω χώρους:

  • Στην Αθήνα, στο κτίριο της έδρας του Συλλόγου μας (Ισόγεια αίθουσα) επί της οδού Συγγρού 80 (στάση ΜΕΤΡΟ Συγγρού- ΦΙΞ) θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι, που εργάζονται στις υπηρεσίες των τεσσάρων τομέων των (4) Περιφερειακών Ενοτήτων της Αθήνας.
  • Στον Πειραιά, στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου του κτιρίου επί της Ακτής Ποσειδώνος 14-16 (6ος όροφος) θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι, που εργάζονται στις υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων του Πειραιά και των Νήσων.
  • Στην Παλλήνη στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου του κτιρίου (ΛΙΡΑ) στο 17χιλ. της Λεωφόρου Μαραθώνος (2ος όροφος) θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι, που εργάζονται στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.
  • Στην Ελευσίνα στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου του κτιρίου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 78 (1ος όροφος) θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι, που εργάζονται στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

 

Δεν ξεχνάμε την αστυνομική μας ταυτότητα και το βιβλιάριο νοσηλείας μας.

 

                                  Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *