Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Untitled
4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 Το ΔΣ της Ομοσπονδίας μας (ΟΣΥΑΠΕ) στη συνεδρίασή του στις 25-11-15 αποφάσισε να κηρύξει 4ωρη προειδοποιητική  πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12.00 μέχρι το τέλος του ωραρίου, την Παρασκευή 27/11/2015 με συγκέντρωση για τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής στο Κεντρικό κατάστημα της Περιφέρειας Αττικής, επί της Λ. Συγγρού 15-17.

Απαντάμε στην κυβέρνηση με αγωνιστικές κινητοποιήσεις, έπειτα από την τροπολογία εμπαιγμό που κατέθεσαν οι αρμόδιοι Υπουργοί και αφορά την μισθοδοσία μας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αγνόησε επιδεικτικά τις θέσεις μας που έχουμε εκφράσει επανειλημμένα και ψήφισε την τροπολογία, στα πλαίσια της αντιλαϊκής πολιτικής σε βάρος των εργαζομένων και του λαού, στους οποίους θέλει να φορτώσει το κόστος της μισθοδοσίας μας μέσω της αύξησης της φορολογίας και την λεγόμενη ανταποδοτικότητα.

Καλούμε όλους  τους  συναδέλφους στην 24ωρη Πανεργατική Απεργία στις 3 Δεκέμβρη, που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ με αιχμή το ασφαλιστικό και τον προϋπολογισμό, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τα αιτήματά μας.

Κλιμακώνουμε με 24ωρη Πανελλαδική Απεργία των περιφερειακών υπαλλήλων, την Παρασκευή 11/12/2015 και συγκέντρωση  στο Υπουργείο Εσωτερικών (πλατεία Κλαυθμώνος) την ίδια μέρα στις 12.00

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη συνέχιση της καταβολής της μισθοδοσίας μας από τον κρατικό προϋπολογισμό όπως γίνεται μέχρι σήμερα και να μη συνδεθεί με την είσπραξη φόρων.

Αθήνα, 26/11/2015.

           ΤΟ ΔΣ

Ανακοίνωση για 4ωρη σταση και απεργία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *